fbpx

Fantastiske kunder gør hverdagen sjovere.

Alle kan sige alt, men dette siger vores kunder om os…

Vores ambition og ønske er, at alle kontorer skal have en Premium og bæredygtig kaffeløsning, der giver oplevelsen og følelsen af at gå på en cafe, hver gang en medarbejder tager en kop kaffe

Når man skal vælge en ny ydelse eller et produkt, handler det om at opnå følelsen af tryghed inden et endeligt valg foretages. Det håber vi vores referencer og kundecases kan hjælpe med.

Vores opfattelse er, at det er dejligt uforpligtende og alle kan sige alt! Men det her siger vores kunder om YellowBeard…

Telia

Telia har i omegnen af 800 medarbejdere og ønskede at opgradere deres kaffeløsning på hovedkontoret, hvor specifikke krav blev defineret fra start. Ønsket var at skabe et kaffemiljø med fokus på at højne medarbejderes arbejdsglæde, hvor kvalitet og god service stod øverst på listen.

Efter en udbudsrunde og testopstilling blandt flere leverandører, faldt valget på YellowBeard med kaffemaskiner fra Franke og tilhørende vandløsning.

Contractbook

Contractbook har udviklet en digital platform til håndtering og automatisering af kontrakter og har ca. 50 ansatte på kontoret i København.

Da Contrackbook rykkede i nye kontoromgivelser, havde de et ønske om at skabe et lækkert og  indbydende miljø for deres medarbejdere. Her var det vigtigt, at kaffemaskinen udgjorde et centralt samlingspunkt i virksomheden.

Astralis

Astralis er en af verdens ledende e-sports organisation, som er mest kendt for deres verdensberømte Counter-Strike hold Astralis.

På deres nye fantastisk lokation i Tivoli, såvel som deres hovedkontor, har Astralis ønsket at skabe en særlig kaffeoplevelse. De ønskede den bedste kvalitet på markedet, fra en leverandør der skulle passe til Astralis, samtidig med at den daglige drift skulle være simpel for deres personale.

Adlex

Hos Adlex Advokater ønskede de en premium kaffeløsning, der kunne skabe et samlingspunkt på kontoret for både medarbejdere og klienter. Adlex Advokater lagde stor vægt på kvalitet og det fysiske udtryk af deres kaffeløsning samt den tilhørende gode service.

Folkekirkens Nødhjælp

Hos Folkekirkens Nødhjælp har flere FRANKE Kaffemaskiner fordelt på flere etager, der er står i deres tekøkkener, i receptionen og i kontorlandskabet. Folkekirkens Nødhjælp værner om deres gæster og medarbejdere, der alle får en café lignende oplevelse, hver gang de skal have en kop kaffe. Glade medarbejdere er vejen frem! Alle kaffemaskiner er med frisk mælk og hele friskristede Premium kaffebønner fra YellowBeard.

Falcon.io

Falcon.io er en SaaS platform, der hjælper med at håndtere og optimere virksomheders sociale platforme.

Falcon.io har kaffemaskiner fra FRANKE i forskellige størrelser hvad angår kapacitet, der fordeler sig på flere etager, som alle er konfigureret ud fra den lokation de befinder sig på. Kaffeløsningen er sammensat ud fra deres unikke behov og ønske om høj kvalitet.

tag-orange

Hos Talent Garden har de markedets mest luksuriøse og intelligente espressomaskine fra producenter Reneka i deres cafe. Denne espressomaskine er, modsat de klassiske espressomaskiner, semiautomatisk. Dette gør det muligt for baristaerne at levere den perfekte kop kaffe hver gang!

fitness_1_logo

YellowBeard har været med i hele processen under Fitness1 ombygning og indretning på Frederiksberg. Med kapacitet til +10.000 medlemmer er Fitness1 på Frederiksberg Danmarks nok største fitnesscenter, hvilket kræver en gennemtænkt løsning.

Udfyld og bliv ringet op!

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger? Bliv ringet op af en ekspert.