fbpx

Fantastiske kunder gør hverdagen sjovere.

Alle kan sige alt, men dette siger vores kunder om os…

Folkekirkens Nødhjælp

Hos Folkekirkens Nødhjælp har flere FRANKE Kaffemaskiner fordelt på flere etager, der er står i deres tekøkkener, i receptionen og i kontorlandskabet. Folkekirkens Nødhjælp værner om deres gæster og medarbejdere, der alle får en café lignende oplevelse, hver gang de skal have en kop kaffe. Glade medarbejdere er vejen frem! Alle kaffemaskiner er med frisk mælk og hele friskristede Premium kaffebønner fra YellowBeard.

fitness_1_logo

YellowBeard har været med i hele processen under Fitness1 ombygning og indretning på Frederiksberg. Med kapacitet til +10.000 medlemmer er Fitness1 på Frederiksberg Danmarks nok største fitnesscenter, hvilket kræver en gennemtænkt løsning.

Falcon.io

Falcon.io er en SaaS platform, der hjælper med at håndtere og optimere virksomheders sociale platforme.

Falcon.io har kaffemaskiner fra FRANKE i forskellige størrelser hvad angår kapacitet, der fordeler sig på flere etager, som alle er konfigureret ud fra den lokation de befinder sig på. Kaffeløsningen er sammensat ud fra deres unikke behov og ønske om høj kvalitet.

tag-orange

Hos Talent Garden har de markedets mest luksuriøse og intelligente espressomaskine fra producenter Reneka i deres cafe. Denne espressomaskine er, modsat de klassiske espressomaskiner, semiautomatisk. Dette gør det muligt for baristaerne at levere den perfekte kop kaffe hver gang!