fbpx

Automatiske kaffemaskiner fra Franke

Franke

Den perfekte kop kaffe ved blot ét tryk.

FRANKE er en schweizisk kaffemaskine producent som udvikler nogle af markedets førende kaffemaskiner Du kender dem nok fra Starbucks self-service stationerne hvor man får den gode kop kaffe. Vi udvælger den bedste FRANKE kaffemaskine, som passer lige til jeres behov. Ingen virksomheder er ens – Så derfor bør kaffemaskinerne heller ikke være det.
Franke A300 Kaffemaskine
Franke Selection

FRANKE-kaffemaskiner er som ingen andre på markedet. Hver af Franke’s fuldautomatiske kaffemaskiner er pakket med passion for kaffe! Simpelthen den perfekte kaffemaskine til kontor.

Om I ønsker en maskine med; én eller to bønner, med én/to mælk eller uden mælk, med kakao eller chai, så kan Franke-kaffemaskinen tilpasses præcis til jer! Det er den ideale løsning, så alle behov kan imødekommes.

Fleksibilitet

Noget for enhver smag

NYHED

Franke Mytico

Oplev den perfekte fusion af traditionelt håndværk og modern automation med Franke’s nye kaffemaskine. Skabt med en passion for kaffe, kombinerer denne kaffemaskine, der er lavet i Schweiz og designet i Italien, det bedste fra begge verdener for at give dig en enestående kaffeoplevelse. Med sit elegante design og topmoderne teknologi kan du nyde en perfekt brygget kop kaffe hver gang. Gør dig klar til at hæve dit kaffeniveau med Mytico!

Franke Mytico

Franke Kaffemaskiner

Oplev FRANKEs sortiment af automatiske kaffemaskiner.
Franke A300 Kaffemaskine

Franke A300

Franke A300 er fyldt med funktioner og teknologi, der sikrer en førsteklasses kaffeoplevelse. Takket være det patenterede Franke-varmesystem og den brede vifte af temperaturindstillinger gør A300 det let at tilberede espresso og mange andre drikkevarer til barista-standard.

Franke A400 Kaffemaskine

Franke A400

Med A400 kan alle være med! Denne premieum fuldautomatiskemaskine er for alle, der gerne vil have den ekslusive kaffeoplevelse i virksomheden – Alle skal opleve Danm Good Coffee. Den indbyggede kværn giver den bedste kop hver gang om det er espresso, café latte, cappucino etc. A400 kan både fåes med mælkepulver, Mælkesystem og i Foam Master-udgaven – Alt efter jeres behov.
Franke A600 Kaffemaskine

Franke A600

Med A600 får I en all-around preformer – Her kan der både bryges varme kaffer, kolde kaffer og milkshakes! Med den krystalklare touchskærm og muligheden for 36 forskellige drikke på displayet, er A600 den perfekte maskine til mellemstore virksomheder eller virksomheder, hvor selfservicestationer m. betaling er ønsket! A600 er derudover udstyret med det bannebrydende IQ-flow, som tager smagen af kaffe til et nyt niveau.
Franke A800 Kaffemaskine

Franke A800

A800 er den kapacitetstunge fuldautomatiske kaffemaskine. Her får I en kaffemaskine er designet til at levere top kvalitet drikke I store mængder! A800 er til de store virksomheder, hvor der skal bryges kaffe, the og steames mælk på en og samme tid!
Franke A1000 Kaffemaskine

Franke A1000

A1000 er designet til at give alle deres eget lille øjeblik af himmelen. Denne kaffemaskine er jeres billet til en personifizeret kaffe til et helt nyt level. A1000 er pakket med banebrydende muligheder, når det gælder fuldautomatiske kaffemaskiner.

Got milk?

Uanset hvordan du foretrækker din mælk, så har vi løsningen. Se her en gennemgang af muligheden for flere mælketyper på en Franke kaffemaskine.

Mælkepulver​

Hvis I ønsker jeres maskine med mælkepulver, så kan vi love jer for at I ikke finder en bedre løsning end Franke. Efter flere år har Franke nu udvikletet et specielt system, der blander mælkepulveret på en helt anden måde end de klassiske fuldautomatiskemaskiner. Dette sikre, at I får en mælke-kaffe, der smager helt som var det frisk mælk

Mælkesystem

Med Franke Mælkesystem, får I toppen af poppen når det kommer til kontormaskiner. Her vil den friske mælk blive trukket direkte fra køleskabet og sikre enfrisk cremet mælkekaffe hver gang!​

Foam Master​

Foam Master kan ikke sammenlignes med andre fuldautomatiskemaskiner på markedet. Den oplevelse I vil få… er som stod der en barista og steamede jeres mælk hver gang! Forskellen er bare, at vi garanterer den perfekte mælk hver gang!​

Vil du vide mere om vores løsninger er du velkommen til at kontakte os

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...