fbpx
YellowBeard.com

Køb kaffemaskine

God kaffe skal laves på det rigtige udstyr. Derfor kan du købe kaffemaskiner i højeste kvalitet hos YellowBeard.

Hos os kan du købe den perfekte kaffemaskine til netop dine behov. Start dagen med god kaffe – på arbejdet såvel som derhjemme.

Victoria Arduino - Køb kaffemaskine
Køb Maskine

Køb din nye kaffemaskine hos YellowBeard

I Danmark er vi glade for kaffe. Faktisk drikker vi så meget kaffe, at vi ifølge Sundhed.dk er det fjerde mest kaffedrikkende folk i verden. For de fleste af os betyder det, at det er vigtigt at have adgang til en god kaffemaskine. Derfor kan du hos YellowBeard købe kaffemaskiner til erhverv såvel som private.

Med en kaffemaskine fra YellowBeard har du aldrig lang vej til en god kop kaffe. Vores kaffemaskiner giver dig mulighed for at brygge kaffe i højeste kvalitet hurtigt og effektivt.

Hos os kan du købe kaffemaskiner til:

  • Industri
  • Kontorer
  • Offentlige institutioner
  • Liberale erhverv
  • Privat brug


Og meget mere. Uanset om du vil sikre god kaffe til medarbejderne, eller du blot ønsker at brygge den bedste kaffe til gæsterne derhjemme, kan du købe den rette kaffemaskine til netop dine behov hos os.

Her kan du se mere om YellowBeard kaffe og kaffemaskiner til erhverv.

Køb den rigtige kaffemaskine til dine behov

Når du køber din nye kaffemaskine, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad de forskellige maskiner kan. Der er nemlig stor forskel på behovene hos en virksomhed med +500 ansatte og behovene hos en mindre mindre virksomhed – f.eks. en frisørsalon eller et reklamebureau – som ønsker at tilbyde god kaffe til både kunder og ansatte.

Før du vælger en maskine, er det en god idé at overveje følgende:

  • Hvor mange kopper kaffe drikker du/I om dagen?
  • Hvor mange medarbejdere skal bruge kaffemaskinen?
  • Skal kaffemaskinen kunne tilbyde mange forskellige drikke?
  • Hvilke funktioner skal kaffemaskinen have?

Når du har en idé om hvilke kaffe- og mælkedrikke, maskinen skal kunne brygge, om den skal have en kandefunktion, og om den skal have en stor vandtank eller direkte vandtilslutning, er det tid til at beslutte, om kaffemaskinen skal være manuel eller automatisk.

Manuel eller automatisk – hvilken kaffemaskine skal du købe?

Når det kommer til at vælge, om du skal købe en manuel eller en automatisk kaffemaskine, er det vigtigt, at du kender dig selv, dine medarbejdere og dine kunder. De to typer kaffemaskine er nemlig meget forskellige.

En manuel kaffemaskine giver dig håndværket og oplevelsen omkring det at brygge kaffe. Den manuelle maskine kræver en smule øvelse og ekstra udstyr – f.eks. en kaffekværn og en tamper. Maskinen har også en indbygget steamer, så du selv kan skumme og varme mælk. Denne type maskine er derfor ofte det foretrukne valg for den kaffeelskende medarbejder eller den garvede barista.

Køber du derimod en automatisk kaffemaskine, kan du brygge kaffe ved blot at trykke på en knap. Maskinen maler, stamper og brygger kaffen for dig – alt, du skal gøre, er at vælge, hvilken kaffe- eller mælkedrik, du ønsker. Denne type kaffemaskine har også indbygget software, som fortæller dig maskinens status – f.eks. hvornår maskinen skal rengøres. Det gør den automatiske kaffemaskine særligt velegnet til kontorer og virksomheder, hvor der er travlt.

Se mere om manuelle og automatiske kaffemaskiner her.

Vil du prøve en manuel eller en automatisk kaffemaskine, før du investerer i en maskine? Hos YellowBeard kan du lease din nye kaffemaskine.

Køb kaffe til maskinen hos YellowBeard

Der er ingen cappuccino uden kaffe. Derfor finder du hos YellowBeard også et udvalg af kaffe i højeste kvalitet. Vi tilbyder alt fra hele bønner og to-go krus til kapsler og formalet kaffe. Uanset hvilken kaffemaskine, du køber, kan du finde kaffen til den hos os.

Vil du sikre dig, at du aldrig løber tør for kaffe til din nye kaffemaskine, kan du med fordel købe kaffe på abonnement. På den måde kan du få friske forsyninger så ofte, du har brug for dem. Du, dine kollegaer og dine kunder er garanteret lækker kaffe, når I ønsker – og du er sikker på, at din nye kaffemaskine ikke kommer til at samle støv.

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling: Køb din kaffemaskine hos YellowBeard

Har du brug for rådgivning til at købe den helt rigtige kaffemaskine?

Hos YellowBeard får du al den vejledning, du har brug for. Vi hjælper dig med at vælge præcis den maskine, som passer bedst til dine behov – uanset om du har brug for en manuel maskine til den store virksomhed eller en automatisk maskine til det lille kontor.

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling:

Ring til os på +4582823000 eller kontakt os gennem kontaktformularen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere til en premium kaffeløsning fra YellowBeard.

Vi glæder os til at tale med dig!

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...