fbpx

Yellowbeard

Vi er yellowbeard

AND WE ARE DAMN GOOD

YellowBeard Franke Partner
yellowbeard-borsen

Vi tror på at omskrive reglerne og have det sjovt.

Ved at omtænke den måde, vi behandler, sælger og leverer ordinære højkvalitetsprodukter, tilbyder vi et nyt “look-and-feel” til virksomheder og slutbrugere.

Kaffe YellowBeard

Beans and more

BUILT ON LOVE

Vi har sammen med eksperter rejst, researchet og smagt på mange forskellige varianter af bønner, fra forskellige lande. Smagen på kaffe handler først og fremmest om, hvordan bønnerne er høstet, hvor de kommer fra og hvordan de er ristet. Kaffe minder på mange punkter om vin, der findes mange forskellige smagsvarianter og så kommer vin fra druer og kaffe fra bær. Kaffen indeholder som vin flere hundrede smags og aromastoffer, som har en stor betydning for smagen.

Vi ønsker at tage vores kunder med på en smagsoplevelse af kvalitet, sanser og den perfekte ristning. Rigtig mange drikker kaffe, men få er ekspert i kaffe, derfor har vi sammen med vores kaffespecialister smagt og sammensat bønner, for at opnå de smagsvarianter der afspejler rigtig god kaffe. Vi fandt hurtigt ud af, at god kaffe for os ikke nødvendigvis er god kaffe for dig og smag er meget individuelt. Derfor har vi sammensat en portefølje af bønner med forskellig intensitet, smag og ristning, som alle kan drikkes på forskellige måder.

Alle vores Premium kaffevarianter er 100% Arabica og sammen med vores risteri, går vi ind for etikken bag kaffe og bæredygtighed. Selvom vi kan levere vores kaffe til en konkurrencedygtig pris, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har mere end 50 års erfaring indenfor at købe, riste og smage på kaffe og kvalitetstjek i alle led er vores ekspertise. Sammen går vi op i de små ting der gør en forskel, som for eksempel rensning og sortering af bønnerne, samt den høje kvalitet.

Vi ønsker ikke kun at producere frisk kaffe, men også at være friske i en gammel branche.

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...