fbpx

Kun de bedste bønner.

Nyhed:
Direct Trade Kaffe fra Finca Los Caballitos i Guatemala

Vi ønsker at gå skridtet længere ved at give vores kunder muligheden for at vælge bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme, hvor vi ved, der bliver gjort en forskel. Med kaffen ”Spectacular Now” kan vi tilbyde netop det.

vi elsker kvalitetskaffe.

Nøje udvalgt

Vi har nøje udvalgt vores kaffebønner, så du kan nyde en oplevelse lige efter din smag! Hvor end du er – med hvem end du er sammen med! Velkommen til YellowBeard og velkommen til en oplevelse.

økologi

Det er vigtig for os, at kunne favne alle kaffedrikkere. Derfor har vi også et sortiment at økologiske kaffebønner, hvis det er dét der frister.

100% arabica

Alle vores bønner er 100% Arabice! Det har vi gjort for, at sikre at du får den bedste oplevelse hver gang.

No Problemo Kaffe

Fair Trade

Vi vil gerne støtte alle dem, der er med til at give os og jer en Damn Good Coffee!

Damn Good

Hvis der er noget der kan gøre et hvert øjeblik bedre, så er det en Damn Good Cup Of Coffee.

Rush Hour YellowBeard

Hele Bønner. Formalet Kaffe. Kaffekapsler.

Om du bruger hele bønner, formalet kaffe eller kaffekapsler, så har vi det! Hos YellowBeard er kaffe mere end bare en kop kaffe. Det er oplevelse – en oplevelse, der skal nydes på alle tidspunkter af døgnet, uanset om du er på arbejde, hjemme eller ude og at rejse! En oplevelse, der skal deles med dine kollegaer, medarbejdere, familie og venner.

I samarbejde med vores farmere og ristere, har vi nøje udvalgt vores kaffebønner så du kan nyde den lækreste kop uanset, hvor du er! Vi ser kaffe som en oplevelse, en oplevelse der skal deles! Kaffe er ligesom vin og det er derfor vigtigt at tænke om det på samme måde – Tænk over det… Vi har efterhånden lært, hvilken hvidvin, der skal serveres til fisk og hvilken rødvin, der skal serveres til kødet! Og hvis det ikke passer sammen, får vi en dårlig oplevelse af både vinen og maden, selvom de to hver for sig sikkert er lækre.

Den kaffe du brygger og serverer til dine kollegaer, medarbejder eller gæster, er derfor ligeså vigtig som den vin du normalt ville servere til et måltid, en snack eller blot nyde alene. De mange forskellige aromer og noter du oplever i en kop kaffe, skal du bruge til at gøre oplevelsen af en kop kaffe helt i top! Hvis du bruger mælk I kaffen er det bestemt heller ikke ligegyldigt, hvilken slags kaffe du servere. Kaffe er en videnskab, men tro os… det er meget nemmere end man lige skulle tro! Når du har læst beskrivelserne af vores kaffe igennem, vil du allerde være meget klogere – og ikke i tvivl om, hvilken kaffe der er kaffen for dig!

I BLAME YOU

Denne premium dobbeltcertificerede kaffe er en fyldig smagsfuld espresso og virkelig lækker. Du vil opleve noter af karamel, ristede nødder og kakao. Den er særdels god til at blive blandet med mælkedrikke såsom Latte, Cappuccino, Macchiato.

Kaffen er af meget høj kvalitet og består af bærdygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner.

Fairtrade
Økologisk
I Blame You Kaffe
No Problemo Kaffe

NO PROBLEMO

Denne premium dobbeltcertificerede kaffen har en dejlig frisk afbalanceret smag. Du vil opleve noter af mørke bær, citrus, lys chokolade og mandler.

Kaffen er af meget høj kvalitet og består af bærdygtig Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner.

Fairtrade
Økologisk

UPPERCUT

Premium espresso kaffe fra YellowBeard. Kaffen er intens og fyldig, med noter af mørk chokolade.

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.

Rainforest Alliance
Uppercut Kaffe
Thank Me Later Kaffe

THANK ME LATER

Premium mellemristet kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er frisk og harmonisk. Du vil opleve noter af karamel og chokolade.

Kaffen er af høj kvalitet og består af bærdygtig Rainforest Alliance certificerede bønner.

Rainforest Alliance

RUSH HOUR

Rush Hour er den perfekte espressoblend, hvis du ønsker noget med power! Du får her en mørkristet espresso af italiensk karakter.

ARE YOU NUTS

Are You Nuts er vores bud på en kaffe, som alle elsker. En all-arounder, der er føles fyldig og cremet på en og samme tid! Du vil blive ramt af en smag af sød flødekaramel, chokolade og en afbalanceret syrlighed fra de nøddeagtige noter. Om du drikker din kaffe med eller uden mælk, er Are You Nuts det perfekte match! 

Bryggemetoder

Her er lidt anbefalinger, så du kan nyde din frisk bryggede kaffe morgen, middag, aften og alt der imellem:

SWEET MONDAY (UDGÅR 2021)

Denne fantastiske espressoblend er den nyeste I familien. Den har en fyldig krop og lav syrlighed, som tilsammen giver en dejlig rund mundfølelse. Den vil ramme dig med noter af ahorn sirup, mørk chokolade og til slut en dejlig sød appelsin. 

Bryggemetoder

Her er lidt anbefalinger, så du kan nyde din frisk bryggede kaffe morgen, middag, aften og alt der imellem: