fbpx

Gør kaffen til en oplevelse med de bedste kaffebønner.

vi elsker kvalitetskaffe.

Nøje udvalgt

rush-hour
coffee-morning

Vi har nøje udvalgt vores kaffebønner, så du kan nyde en oplevelse lige efter din smag! Hvor end du er – med hvem end du er sammen med! Velkommen til YellowBeard og velkommen til en oplevelse.

Økologi

Det er vigtig for os, at kunne favne alle kaffedrikkere. Derfor har vi også et sortiment at økologiske kaffebønner, hvis det er dét der frister.

100% arabica

Alle vores bønner er 100% Arabice! Det har vi gjort for, at sikre at du får den bedste oplevelse hver gang.

No Problemo Kaffe
Fairtrade
Økologisk

Fair Trade

Vi vil gerne støtte alle dem, der er med til at give os og jer en Damn Good Coffee!

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance strenge krav til menneskerettigheder, klima, skovbrug, biodiversitet og sikring af gode priser til bønderne

YellowBeard
– kaffe next level

I YellowBeard er premium the new normal. Det bedste skal være standard og vi går aldrig på kompromis med kaffens kvalitet. Vores skæg er gult, men vi garanterer, at vores tanker er grønne. Med grønne tanker er bæredygtighed uundgåeligt. For at sikre bæredygtig kaffe, går vi efter økologisk certificering, Fairtrade og Rainforest Alliance. Certificeringerne er jeres sikkerhed for, at de grønne tanker kommer ud over skrivebordet. Og vi går længere end certificeringen kræver. Rainforest Alliance certificeringen stiller faktisk kun krav om 30 % certificeret kaffe i posen. Rainforest Alliance logoet på vores poser er imidlertid altid ensbetydende med 100 % certificerede kaffebønner.

Vi læner os heller ikke alene op ad andres gode certificeringsarbejde – vi går også forrest og har med YellowBeard Impact skabt vores helt egen kaffeperle – en direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket. Her arbejder vi direkte med kaffefarmerne (heraf ”direct trade”) – og ikke kun med kaffen, men også med at bevare og genopbygge den natur, der omgærder hele kaffeproduktionen. Vi tænker selv, at kaffen, der kommer ud af det særlige samarbejde, nok må være verdens mest bæredygtige.

Vores kaffe er designet præcis til vores udstyr, og vi kan derfor lave en espresso eller americano med blot 7-8 gram kaffe. At forbruge mindre er en kæmpe faktor i vores fokus på bæredygtighed. Når vi taler bæredygtighed, er det nemlig ikke kun produktion og transport, der spiller en afgørende rolle, men også selve forbruget.

Vores kaffe kendetegnes ved at have mange smagsnuancer, som vi hele tiden finjusterer og udvikler på. Kaffen skal ramme bredt, men må aldrig blive kedelig og flad at drikke. Vi ridder også på den nordiske bølge, hvor kaffen – modsat den mørkristede italienske variant – er frugtig, syrlig og brygget på lysristede bønner, hvor det naturlige indhold af chlorogen og antioxidanter i højere grad bibeholdes. På vores højtspecialiseret udstyr kan vi fremhæve én smagsnuance fremfor en anden, så den kaffe, der ender i koppen, fremgår specialkonstrueret til vores kunders præferencer.  

Hos YellowBeard sidder vi heller ikke den teknologiske udvikling overhørig. Faktisk er tech en af vores kernesten, som særligt understøtter vores kundekontakt, herunder oplevelsen af at være i gode hænder som kunde i YellowBeard. Vi oplever også, at teknologien arbejder for bæredygtigheden, både når vi taler optimering af forbrug og serviceprocesser. På den måde er vi både med til at udvikle og bevare, hvilket klart er kaffe next level!

YellowBeard
Impact

Fairtrade
Økologisk

YELLOWBEARD IMPACT er vores helt egen kaffe-perle – en direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket. Vi arbejder direkte med kaffefarmerne (heraf ”direct trade”) – ikke kun med kaffen, men også med at bevare og genopbygge den natur, der omgærder kaffeproduktionen.

I Honduras, hvor en stor del af vores kaffe kommer fra, beplanter vi områder med forskellige typer (lokale) træer ved at sprede en masse forskellige frø, såkaldt “Seed Bombing”. Hvilke træer, der slår rødder, er helt op til naturen at bestemme. Herved sikres frugtbar jord og blomstrende biodiversitet.

YELLOWBEARD IMPACT produceres næsten uden drivhusgasser (og dermed heller ingen CO2) – og i takt med, at træerne vokser, giver vi det tilbage til naturen, som kaffeproduktionen har taget. Faktisk giver vi lidt mere, og kaffeproduktionen bliver drivhusgas positiv.

The Real Deal

The Real Deal

The Real Deal består af mørkristede vaskede bønner fra henholdsvis Honduras og Peru.
 
The Real Deal er en ”nordisk espresso”, som kendetegner sig ved at være fyldig og intenst i smagen med mange nuancer af frugt.
Happy Farmer

Happy Farmer

Happy Farmer er sammen med The Real Deal de første kaffevarianter i YellowBeard Impact, hvor kaffen er både direct trade, økologisk og fairtrade
 
Med Happy Farmer kommer et kaffeblend der er perfekt som helt sort kaffe, Longo eller blond espresso.

YellowBeard
Økologisk & Fairtrade

Fairtrade
Økologisk

For YellowBeard er hele rejsen fra kaffeplante til kaffekop betydningsfuld, og det betyder derfor meget, at alle led i processen er i orden. Kaffe der kommer fra kaffeplantager med dårlige vilkår for farmerne, herunder underbetaling og ugunstige eller urimelige betalingsvilkår, vil med det samme dumpe hos os. Vi læner os derfor op af andres certificeringer samt vi fokuserer på egne samarbejder direkte med kaffefarmerne. For os er Fairtrade certificeringen en mulighed for at støtte op om anstændig handel med fokus på udvikling og forbedring af farmernes levevilkår samt fælles håndtering af de stadig stigende udfordringer som følge af klimaforandringer.

Når kaffen er økologisk, er der hverken brugt kemiske sprøjtemidler (pesticider) eller kunstgødning. Naturen har i hundredvis af år produceret kaffebønner uden pesticider, og indtoget af netop pesticider og kunstgødning har været med effektivitet for øje. Kaffefarmerne har ved at sprøjte kaffeplantagerne med pesticiderne kommet skadedyr, ukrudt og svampesygdomme hurtigt til livs og opnået større høst. På den korte bane har guleroden været nem at få øje på – større produktion og mere profit. Men på den lange bane er det et kæmpe benspænd, for pesticider er hverken godt for naturen eller dem, der drikker kaffen. Derfor er det så vigtigt at fokusere på og prioritere den økologiske kaffe. Så når vores kunder efterspørger økologisk kaffe og er villige til at betale det ekstra, gør det virkelig en forskel. For med efterspørgsel tør kaffefarmerne satse på det rigtige, nemlig at droppe sprøjtemidlerne og kunstgødningen og lade naturen gøre arbejdet – og med et langt bedre produkt til følge.

Økologisk kaffe kan – som konventionel – svinge i kvalitet. Hos YellowBeard har vi imidlertid kun økologisk kaffe af højeste kvalitet, og vi går aldrig på kompromis eller lader den økologiske certificeringen være en sovepude. Og faktisk er den kaffe, vi sælger mest af i dag, økologisk – kæmpe hign five til både naturen og kaffedrikkerne.

No Problemo - Kaffe YellowBeard

No Problemo

En premium dobbeltcertificeret kaffe med en dejligt frisk, afbalanceret smag med noter af mørke bær, citrus, lys chokolade og mandler.

Denne kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtige økologisk- og Fairtrade-certificerede bønner.

I Blame You - Kaffe YellowBeard

I Blame You

Kaffebønnerne i I Blame You er både Fairtrade og økologisk certificerede.

Syrligheden og de rene smagsnoter går godt i spænd, og kaffen er særlig god både som ren espresso og i mælkedrikke som Caffe Latte, Cappuccino og Macchiato.

YellowBeard
100% Rainforest Alliance

Rainforest Alliance

Rainforest Alliance er en organisation, der udsteder certificeringer til de kaffefarme, som lever op til Rainforest Alliance strenge krav til menneskerettigheder, klima, skovbrug, biodiversitet og sikring af gode priser til bønderne. Rainforest Alliance logoet må anvendes på kaffeposen, når der er minimum 30 % certificeret kaffe i posen. Er andelen mindre end 100 % skal dette naturligvis fremgå tydeligt af emballagen. Alle vores kaffeblend med Rainforest Alliance logoet består imidlertid af 100 % certificerede kaffebønner.

Uppercut Kaffe - YellowBeard

Uppercut

Premium espresso kaffe fra YellowBeard. Kaffen er intens og fyldig med noter af mørk chokolade.

Kaffen er af høj kvalitet og består af bæredygtig Rainforest Alliance-certificerede bønner.

Thank Me Later Kaffe - YellowBeard

Thank Me Later

Premium mellemristet kaffe fra YellowBeard. Kaffen er frisk og harmonisk. Du vil opleve noter af karamel og chokolade.

Denne kaffe er af høj kvalitet og består af bæredygtig Rainforest Alliance-certificerede bønner.

Rush Hour

Rush Hour

Den perfekte espressoblend til dem, der ønsker noget med styrke! Rush Hour er mørkristet espresso af italiensk karakter med noter af mørk chokolade, hasselnød og appelsin.

YellowBeard
Direct Trade Kaffe fra Finca Los Caballitos i Guatemala

Vi ønsker at gå skridtet længere ved at give vores kunder muligheden for at vælge bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme, hvor vi ved, der bliver gjort en forskel. Med kaffen ”Spectacular Now” kan vi tilbyde netop det.

Spectacular Now Kaffe

Spectacular Now

Med kaffen ”Spectacular Now” kan vi tilbyde bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme, hvor vi ved, der bliver gjort en forskel. Og ikke nok med at ”Spectacular Now” springer vores bæredygtighedsskala, så er det også en kaffe af spektakulær høj kvalitet. 

YellowBeard
Going SLOW

Med blikket stift rettet mod (mere) bæredygtighed samarbejder YellowBeard og det danske firma SLOW Forest Coffee, et samarbejde der ligger lige til højrebenet. Med afsæt i regenerativt landbrug tager SLOW produktionen af kaffe til en hel ny skala af bæredygtighed – med en 360 graders løsning for natur-positiv kaffe på tværs af alle relevante dagsordener for kaffebranchen, herunder bl.a. klima, biodiversitet og levevilkår for kaffebønderne. Partnerskabet sætter en definitiv stopper for års on/off konkurrence og løst samarbejde, og sammen kombinerer vi det bedste fra to verdener i én samlet stærk løsning designet til at gavne alle kaffeelskende danske virksomheder, der søger det bedste indenfor smag, teknologi, service og bæredygtighed. SLOWs dedikation i partnerskabet udgør for os en kæmpe blåstempling af det gule skæg i den grønne sags tjeneste.
SLOW Dark Roast

SLOW Dark Roast, mørkristet

SLOW Dark Roast, en populær mørkristet kaffe som byder på en smagfuld og mild ristning, der byder på en dyb og rig smagsprofil.

SLOW Dark Espresso

SLOW Dark Espresso, mørkristet

SLOW’s intensive mørkristede espresso tilbyder en utvivlsomt dristig aroma, der træder tydeligt frem, uanset om den nydes rent eller i mælkebaserede kaffe- og espressodrikke.

Vil du vide mere om vores kaffe til kontor og erhverv?

Ring til os på +45 8282 3000 eller kontakt os via kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kaffe til din arbejdsplads.

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...