fbpx

Gør kaffen til en oplevelse med de bedste kaffebønner.

vi elsker kvalitetskaffe.

Nøje udvalgt

rush-hour
coffee-morning

Vi har nøje udvalgt vores kaffebønner, så du kan nyde en oplevelse lige efter din smag! Hvor end du er – med hvem end du er sammen med! Velkommen til YellowBeard og velkommen til en oplevelse.

beans-2

økologi

Det er vigtig for os, at kunne favne alle kaffedrikkere. Derfor har vi også et sortiment at økologiske kaffebønner, hvis det er dét der frister.

100% arabica

Alle vores bønner er 100% Arabice! Det har vi gjort for, at sikre at du får den bedste oplevelse hver gang.

No Problemo Kaffe

Fair Trade

Vi vil gerne støtte alle dem, der er med til at give os og jer en Damn Good Coffee!

Damn Good

Hvis der er noget der kan gøre et hvert øjeblik bedre, så er det en Damn Good Cup Of Coffee.

Rush Hour YellowBeard

Nøje udvalgt kvalitetskaffe til alle anledninger

På mange måder minder kaffe meget om vin. Vin kommer fra druer, og kaffebønner kommer fra bær. Der findes utroligt mange forskellige smagsvarianter, og ligesom vin indeholder kaffe flere hundrede smags- og aromastoffer, som har stor betydning for, hvordan kaffen smager.

Smagen af kaffe afhænger først og fremmest af, hvordan bønnerne er høstet, hvor de kommer fra, og hvordan de er ristet. Derfor er det præcis lige så vigtigt at udvælge de rigtige kaffebønner, som det er at vælge den rigtige drue til vinen.

I samarbejde med vores farmere og ristere har vi hos YellowBeard nøje udvalgt vores kaffebønner, så I kan nyde den bedste kop kaffe, uanset hvor I er, og hvad kaffen skal serveres til.

For ligesom en bestemt hvidvin skal serveres til fisk, og en særlig rødvin hører til kødet, har de forskellige kaffebønner bestemte kvaliteter, som gør dem velegnede til forskellige formål. Og hvis kaffen ikke passer til maden eller anledningen, får I en dårlig oplevelse – også selvom de to ting hver for sig sikkert er lækre.

Den kaffe, I brygger og serverer for medarbejdere og gæster på jeres kaffemaskiner er altså lige så vigtig som den vin, I normalt ville servere til måltidet eller blot nyde alene.

God kaffe er en videnskab. Men bare rolig – vi har gjort det nemt for jer. Hos YellowBeard finder I nemlig kvalitetskaffe til alle anledninger. Under hver enkelt kaffe kan I læse mere om, hvordan kaffen bedst serveres, og hvilke noter kaffen har. På den måde er I sikret den bedste oplevelse til jer selv og dem, I serverer kaffen for.

Udvalgte af YellowBeards kaffer
og deres forskellige karakteristika:

I BLAME YOU

Denne premium dobbeltcertificerede kaffe er en fyldig smagsfuld espresso og virkelig lækker med noter af karamel, ristede nødder og kakao. Den er særdeles god i mælkedrikke såsom latte, cappuccino og macchiato.

Kaffen er af meget høj kvalitet og består af bæredygtige Fairtrade- og økologisk-certificerede bønner.

Fairtrade
Økologisk
I Blame You Kaffe
No Problemo Kaffe

NO PROBLEMO

En premium dobbeltcertificeret kaffe med en dejligt frisk, afbalanceret smag med noter af mørke bær, citrus, lys chokolade og mandler.

Denne kaffe er af meget høj kvalitet og består af bæredygtige økologisk- og Fairtrade-certificerede bønner.

Fairtrade
Økologisk

UPPERCUT

Premium espresso kaffe fra YellowBeard. Kaffen er intens og fyldig med noter af mørk chokolade.

Kaffen er af høj kvalitet og består af bæredygtig Rainforest Alliance-certificerede bønner.

Rainforest Alliance
Uppercut Kaffe
Thank Me Later Kaffe

THANK ME LATER

Premium mellemristet kaffe fra AromaCoffee. Kaffen er frisk og harmonisk. Du vil opleve noter af karamel og chokolade.

Denne kaffe er af høj kvalitet og består af bæredygtig Rainforest Alliance-certificerede bønner.

Rainforest Alliance
Harvesting

YellowBeard
Direct Trade Kaffe fra Finca Los Caballitos i Guatemala

Vi ønsker at gå skridtet længere ved at give vores kunder muligheden for at vælge bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme, hvor vi ved, der bliver gjort en forskel. Med kaffen ”Spectacular Now” kan vi tilbyde netop det.

RUSH HOUR

Den perfekte espressoblend til dem, der ønsker noget med styrke! Rush Hour er mørkristet espresso af italiensk karakter med noter af mørk chokolade, hasselnød og appelsin.

Rush Hour
areyounuts

ARE YOU NUTS

Are You Nuts er vores bud på en kaffe, som alle elsker. En mangfoldig kaffe, der føles fyldig og cremet og med smag af sød flødekaramel, chokolade og en afbalanceret syrlighed fra de nøddeagtige noter. Med eller uden mælk, er Are You Nuts det perfekte match!Bryggemetoder

Her er lidt anbefalinger, så du kan nyde din frisk bryggede kaffe morgen, middag, aften og alt der imellem: