fbpx

Leasing af kaffemaskine​

Det behøver ikke være besværligt at tilbyde god kaffe på arbejdspladsen. Hos YellowBeard tilbyder vi leasing af kaffemaskiner i højeste kvalitet.

Hos os kan du lease den perfekte kaffemaskine til netop din virksomheds behov. Få god kaffe hurtigt og effektivt – med service inkluderet.

Franke A1000 Kaffemaskine

Kaffeautomat leasing – få god kaffe hver dag

Når I vælger at lease en kaffeautomat hos YellowBeard, er I sikre på at kunne starte dagen på bedste vis: Med en frisk, varm kop kaffe.

En kaffemaskine, der laver rigtig god kaffe, er med til at løfte energien og produktiviteten på arbejdspladsen. Men når man har ansvaret for en kaffemaskine på kontoret, kan der hurtigt opstå problemer i form af fejlmeldinger, rengøring eller pludselig mangel på formalet kaffe eller kaffebønner.

Med en leaset kaffeautomat fra YellowBeard er I garanteret lækker kaffe på kontoret uden at skulle bekymre jer om udfordringerne ved at eje en kaffeautomat. Vi klarer alt det praktiske for jer – vi leverer maskinen og alt det valgte tilbehør, og vi leverer kaffebønner og formalet kaffe efter behov .

Vi sørger også for rengøring og vedligeholdelse af maskinen. Og skulle der opstå en fejlmelding, udfører vi service og reparation hurtigt og effektivt. I behøver altså ikke bekymre jer om at undvære kaffemaskinen længe.

Franke A300 Kaffemaskine
Nemt at blive barista!

Fordele ved leasing af kaffemaskine hos YellowBeard

Der er mange fordele ved at lease kaffeautomaten til din virksomhed:

  • Fleksibilitet: En god kaffemaskine eller -automat er en investering, og har du først købt en maskine, er du bundet af den. Med kaffeautomat leasing får du fleksibilitet, da du ikke er bundet af den samme kaffemaskine. Hvis din nuværende maskine ikke længere opfylder virksomhedens behov, kan du nemt vælge en ny ved udgangen af leasingkontraktens udløb.
  • Økonomi: Jeres virksomheds kaffemaskine skal være af højeste kvalitet – og kvalitet er ikke billig. En ny kaffemaskine kan derfor hurtigt blive en større udgift for virksomheden. Her er det en fordel at lease jeres kaffemaskine: En leasingaftale spreder nemlig udgiften over flere måneder, og det gør det nemmere at finde plads i budgettet til den gode kaffe. 
  • Serviceaftale: En kaffemaskine bliver brugt flittigt hver dag. I kommer derfor ikke uden om, at der indimellem vil være behov for service på maskinen. Med en leaset kaffemaskine følger service med i prisen. Det betyder, at YellowBeard står for service og vedligeholdelse af jeres kaffemaskine. Det giver jer stor tryghed, da I ved, at der altid står en tekniker klar til at rykke ud, hvis maskinen skulle bryde sammen.

Overvejer I at investere i jeres egen kaffemaskine til kontoret? Se mere om køb af kaffemaskine her .

Lease den helt rigtige kaffeautomat til din virksomhed

Hos YellowBeard har I mulighed for at lease præcis den kaffeautomat eller -maskine, der passer bedst til jeres virksomhed. Vi tilbyder mange forskellige maskiner, der dækker forskellige behov.

Inden I vælger jeres nye maskine, er det en god idé at overveje:

  • Hvor meget kaffe, I har brug for: I Danmark er vi rigtig glade for kaffe. Derfor er der som regel brug for mere end en kop kaffe om dagen pr. medarbejder i virksomheden. Har I 10 ansatte, kan I altså nemt forbruge mere end 20 kopper kaffe om dagen. Overvej derfor, hvor stor kapacitet jeres nye maskine skal have,
  • Hvilke kaffevarianter, maskinen skal tilbyde: Kaffe er mere end bare en god bønne. Kaffemaskiner kan brygge mange forskellige slags kaffedrikke med og uden mælk, og mange maskiner tilbyder også andre drikke som te, chai, varm chokolade og milkshake. Derfor er det væsentligt at vide, hvad I foretrækker – at lease en kaffeautomat, der tilbyder mange forskellige kaffevarianter, eller at lease en kaffemaskine, der brygger masser af sort kaffe på kort tid.

 

Har I brug for vejledning, hjælpe vi gerne med at finde frem til jeres specifikke behov. Og når I kender dem, kan I nemt lease den helt rigtige kaffemaskine hos YellowBeard. Vi tilbyder leasing af kaffemaskiner fra nogle af markedets førende producenter – I er garanteret ensartet kvalitet i hver kop, enkel og hurtig betjening af maskinen og flot design, der passer til jeres omgivelser.

Se mere om YellowBeards kaffeløsninger her.

Franke A600 kaffemaskine

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling: Kontakt YellowBeard og få en leasingaftale på jeres nye kaffemaskine

Vil du høre mere om muligheder for at lease en kaffemaskine til din virksomhed?

Hos YellowBeard får du al den rådgivning, du har brug for. Vi svarer på dine spørgsmål om leasing af kaffeautomater og -maskiner – og vi hjælper dig med at vælge præcis den maskine, som passer bedst til virksomhedens behov.

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling:

Ring til os på +4582823000 eller kontakt os gennem kontaktformularen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere til en premium kaffeløsning fra YellowBeard.

Vi glæder os til at tale med dig!

Vil du vide mere?

Udfyld og bliv ringet op!

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...