fbpx

Espressomaskiner

Der er mange hverdage – alt for mange til at drikke dårlig kaffe på arbejdet. Derfor finder du hos YellowBeard et stort udvalg af kaffe og espressomaskiner til erhverv.

Vi tilbyder fuldautomatiske, automatiske og manuelle espressomaskiner til erhverv fra nogle af de førende producenter på markedet. På den måde er du altid garanteret en rigtig god kop kaffe brygget på en maskine, som passer til netop dine behov.

Franke A300 fuldautomatisk kaffemaskine
Reneka semi automatisk kaffemaskine til kontorer
Franke A300 Kaffemaskine

Hvilken espressomaskine til erhverv skal du vælge?

Der findes tre forskellige typer espressomaskine:

 • Den fuldautomatiske espressomaskine
 • Den automatiske espressomaskine
 • Den semiautomatiske / manuelle espressomaskine


Alle de forskellige typer giver dig mulighed for at lave de klassiske mælkedrikke, som en god espresso danner grundlag for. Forskellen ligger i, hvor meget af arbejdet du vil gøre selv.

En fuldautomatisk espressomaskine giver dig mulighed for at brygge alt fra espresso og americano til caffe latte og cappuccino. Maskinen har indbygget kværn, og den sørger endda selv for at skumme mælken. Foretrækker du at træne dine evner som barista, er en manuel espressomaskine sagen. Her kværner du bønnerne og stamper den malede kaffe selv, og du holder selv øje med gennemløbstiden.

Der er fordele ved alle tre typer maskine, og det er derfor vigtigt at vælge den type, som passer bedst til behovet på netop jeres arbejdsplads. Når du skal vælge jeres nye espressomaskine til erhverv, er der derfor nogle ting, som er gode at have med i overvejelserne.

Overvej blandt andet, hvor mange gange om dagen, maskinen skal bruges, hvor mange mennesker skal bruge den, og om medarbejderne på arbejdspladsen har erfaring med manuelle espressomaskiner.

Den fuldautomatiske espressomaskine

Det kræver hverken meget tid eller stor erfaring med kaffebrygning at bruge en fuldautomatisk espressomaskine. Maskinen har en indbygget kværn, som maler bønnerne for dig. Det betyder, at den nemt kan brygge netop den kaffedrik, du ønsker – det kræver blot nogle få tryk.

På mange fuldautomatiske maskiner har du også ofte mulighed for at foretage individuelle indstillinger for kaffedrikkene. Du er altså garanteret en lækker kop kaffe, der smager præcis, som du foretrækker den.

Den største forskel på en automatisk og en fuldautomatisk espressomaskine er, at den fuldautomatiske maskine har et automatisk mælkesystem. Espressomaskinen er som regel udstyret med en mælkeslange, der placeres i en mælkebeholder. Maskinen suger selv den rette mængde mælk op, varmer den og skummer den. Herefter løber mælken ud i din kop. På den måde kan du hurtigt brygge cappuccino, latte macchiato og mange andre lækre mælkedrikke ved et enkelt tryk på en knap.

En fuldautomatisk espressomaskine har indbygget software, der fortæller dig, hvornår maskinen skal rengøres, hvornår filteret skal skiftes og meget mere – og du starter processerne ved blot nogle få tryk på maskinen.

Fordele:

 • Hurtig og nem kaffebrygning
 • Indbygget kaffekværn
 • Automatisk mælkesystem
 • Enkel rengøringsproces
Franke A600
Fuldautomatisk Franke Kaffemaskine til Kontor og Erhverv

Den automatiske espressomaskine

En automatisk espressomaskine er i bund og grund en kombination af en manuel espressomaskine og en espressokværn. Ligesom den fuldautomatiske har den automatiske espressomaskine en indbygget kværn, som maler kaffebønnerne for dig. Det gør det hurtigt og nemt at brygge 1-2 kopper kaffe eller espresso.

Når maskinen har malet den mængde kaffe, den skal bruge, sendes kaffen ned til et kammer i maskinens brygenhed. Her tampes kaffen automatisk, hvorefter vandet løber igennem – og sådan får du friskbrygget kaffe.

Hvis du får lyst til en lækker mælkedrik som en cappuccino eller caffe latte, kan du selv skabe cremet mælkeskum ved hjælp af steameren. Har du ikke prøvet dette før, kræver maskinen altså en smule mere tilvænning. Til gengæld får du lidt større kontrol over resultatet og kan selv vælge præcis den mængde mælk, du ønsker.

Som tilbehør til den automatiske espressomaskine kan du med fordel investere i en mælkekande og evt. et termometer.

Fordele:

 • Friskbrygget kaffe hurtigt og nemt
 • Indbygget kaffekværn
 • Mulighed for selv at steame mælken

Den semiautomatiske / manuelle espressomaskine

En manuel espressomaskine kaldes også en semiautomatisk espressomaskine. Den manuelle maskine er en investering i et håndværk. Du får derfor mest ud af denne maskine, hvis du er en sand kaffeentusiast og nyder oplevelsen omkring kaffebrygning.

Fra bønnerne kværnes, til mælken steames – med en manuel espressomaskine kan du fordybe dig i hele bryggeprocessen. Først hælder du fintmalet kaffe i portafilteret, og herfter stamper du kaffen med en tamper: Det sikrer, at vandet får den rette gennemløbstid. Når kaffen er brygget, kan du selv steame mælken ved hjælp af steameren på maskinen.

Det siger sig selv, at den manuelle espressomaskine er den maskine, der kræver mest at bruge. Hvis medarbejderne i virksomheden ingen erfaring har med denne type maskine, vil det derfor være en god idé at sørge for, at alle får et kursus i at bruge den. Det lyder måske overvældende, men bare rolig – det er ikke så svært, og inden længe har I alle mestret at lave lækker kaffe præcis, som I hver især foretrækker den.

Til den manuelle/semiautomatiske espressomaskine bør du investere i en espressokværn, mælkekande, tamper, tamperstation og måtte samt evt. et termometer.

Fordele:

 • Den fulde baristaoplevelse
 • Fuld kontrol over din kaffebrygning
 • Mulighed for selv at steame mælken

 

Reneka semi automatisk kaffemaskine til kontorer

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling: Kontakt YellowBeard og få hjælp til at vælge din nye espressomaskine til erhverv

Har du brug for rådgivning til at vælge den rigtige espressomaskine til arbejdspladsen?

Hos YellowBeard får du al den rådgivning, du har brug for. Vi hjælper dig med at vælge præcis den espressomaskine, som passer bedst til virksomhedens behov. 

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling:

Ring til os på +4582823000 eller kontakt os gennem kontaktformularen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere espressomaskinen på kontoret.

Vi glæder os til at tale med dig!

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 8282 3000 eller kontakt os via kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til din arbejdsplads.

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...