fbpx
Visma Kaffeløsning

Visma x YellowBeard

Visma er en software virksomhed der leverer softwareløsninger som regnskabsprogrammer, lønsystemer, GDPR-specialister og machine learning konsulenter til virksomheder. 

Visma blev grundlagt i 1996, der i dag er en global virksomhed med mere end 13.500 ansatte på verdensplan. Visma er nu mere end 1.200 ansatte i Danmark og +1.000 på deres hovedkontor i Carsberg Byen. 

Visma stod over for indretning af deres nye hovedkontor i Carlsberg Byen, hvor de ønskede at skabe en oplevelse for deres medarbejdere. De ønskede den højeste kvalitet på markedet inden for kaffeoplevelser, ”one point of entry”, samt et højt og effektivt serviceniveau.

Efter en udbudsrunde på deres nye kaffeløsning, hvor der blev testet flere forskellige kaffemaskiner og løsninger fra et udvalg af kaffeleverandører, faldt valget på YellowBeards Premium kaffeløsning. Visma har valgt Den Ultimative Kaffeløsning der består af fuldautomatiske kaffemaskiner fra Franke, producerer den højeste kvalitet af kaffe og mælkeskum der er på markedet. Der er Der er opsat flere maskiner rundt på hovedkontoret, som dækker flere etager og mere end 1000 ansatte.

Se mere om oplevelsen med YellowBeard og løsningen i vores film med Visma og deres direktør Lars Engbork.

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

DU KAN ALTID RINGE PÅ telefon: +45 8282 3000 eller bruge kontaktformularen

Udfyld og bliv ringet op!

yb-icon

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger? Bliv ringet op af en ekspert.