fbpx

Kaffemaskiner til industri

Kaffemaskinen på arbejdspladsen skal lave den perfekte kop kaffe – hver gang. Derfor tilbyder YellowBeard kaffemaskiner til industri i højeste kvalitet.

Hos os finder du industrikaffemaskiner i forskellige designs og med kort bryggetid, nem vedligeholdelse og – vigtigst af alt – rigtig god kaffe.

Franke A300 Kaffemaskine
Franke A300 Kaffemaskine

Industrikaffemaskiner: Kaffe til hele kontoret

I Danmark elsker vi kaffe. Faktisk er vi en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. I gennemsnit drikker vi ca. 4 kopper kaffe om dagen pr. person. Der skal ikke mange ansatte til, før din virksomhed vokser fra den lille husholdningsmaskine i køkkenet – og derfor kan enhver virksomhed, hvor der hver dag drikkes kaffe i rigelige mængder, få gavn af en industrikaffemaskine.

Kaffemaskiner til industri adskiller sig fra almindelige husholdningsmaskiner ved at kunne producere store mængder kaffe i høj kvalitet. En industrikaffemaskine er derfor det perfekte valg til både større og mindre kontorer, virksomheder, caféer og restauranter – uanset om der skal laves 30 eller 300 kopper kaffe hver dag.

Stol på kvaliteten med YellowBeards kaffemaskiner til industri

En kaffemaskine til industri skal kunne holde til lidt af hvert. Mange mennesker skal bruge den hver dag, og derfor skal maskinen være robust, effektiv og pålidelig. Den skal være fremstillet i stærke materialer, og hver eneste kop kaffe lavet på maskinen skal være af højeste kvalitet uanset hvornår på dagen, den brygges.

Derfor tilbyder YellowBeard kaffemaskiner til industri fra nogle af markedets førende producenter. Vores kaffemaskiner er skabt til at holde: De er fremstillet i hårdføre materialer, som kan holde til at lave hundredvis af kopper kaffe – hver dag.

Samtidig tilbyder vi kaffemaskiner, der er mere end blot en kedelig kasse, der laver kaffe. I vores sortiment finder du maskiner i lækre designs, der tilfører kontoret et sofistikeret præg. På den måde starter glæden ved den gode kop kaffe allerede, når du bruger maskinen.

Franke IQ Flow
cappucino

Vælg den rette industrikaffemaskine til dine behov

Hos YellowBeard finder du flere typer kaffemaskiner til industri, som opfylder forskellige behov. Uanset hvilken maskine, du vælger, får du en kaffeløsning, der brygger rigtig god kaffe.

Før du vælger den nye kaffemaskine til kontoret, er det en god idé at overveje, hvilke behov virksomheden har. Hos YellowBeard tilbyder vi alt fra fuldautomatiske espressomaskiner til manuelle kaffemaskiner. Du har altså masser af valgmuligheder – det handler blot om at vælge den maskine, som passer bedst til netop din arbejdsplads.

Fuldautomatiske industrikaffemaskiner fra FRANKE

Der findes ikke to ens virksomheder – og derfor skal jeres kaffemaskine passe til netop jeres behov. Hos YellowBeard finder du derfor et stort udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner fra schweiziske FRANKE.

Du kender sikkert FRANKE fra Starbucks self-servicestationerne, hvor man får den gode kop kaffe. FRANKEs maskiner er pakket med passion for kaffe og giver dig mulighed for at få præcis den lækre kop kaffe, du har lyst til. Maskinerne kan tilpasses netop jeres behov – uanset om I ønsker en industrikaffemaskine med én eller to bønner, med eller uden mælk eller med kakao eller chai.

Hos YellowBeard finder du fuldautomatiske FRANKE-maskiner til virksomheder af alle størrelser. Uanset om du søger en maskine, der kan levere kaffe af højeste kvalitet i store mængder på kort tid, eller om du har brug for en lille, fiks maskine, der bringer den store smag ind på de små kontorer, har FRANKE det, du søger.

Franke A1000 Kaffemaskine
Reneka semi automatisk kaffemaskine til kontorer

Manuelle industrikaffemaskiner fra RENEKA

Søger du en industrikaffemaskine til de store kaffeentusiaster, som går op i håndværket bag en god kop kaffe, så er franske RENEKA sagen. Hos YellowBeard finder du et flot udvalg af manuelle RENEKA-maskiner pakket med innovativ teknologi og kærlighed til god kaffe.

Med RENEKA får du en manuel kaffemaskine til industri, der fuldstændig omdefinerer teknologistandarden inden for espressomaskiner. Her er særligt Aroma Perfect en sværvægter, der giver dig alt fra skarp temperaturkontrol til præcis dosering for perfekt tamptryk. Resultatet er fuld kaffearoma, mere krop og en mere kompleks smag – hver gang.

Samtidig sørger RENEKAs patenterede “Micro Sieve” for, at du slipper for kafferester og nemt kan rengøre maskinen. Du får altså en manuel kaffemaskine, der gør det nemt for store kaffeelskere at nyde oplevelsen af at lave god kaffe – hver dag.

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling: Kontakt YellowBeard og få hjælp til at vælge din nye espressomaskine til erhverv

Har du brug for rådgivning til at vælge den rigtige industrikaffemaskine til arbejdspladsen?

Hos YellowBeard får du al den rådgivning, du har brug for. Vi hjælper dig med at vælge præcis den kaffemaskine, som passer bedst til virksomhedens behov. 

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling.

Ring til os på +4582823000 eller kontakt os gennem kontaktformularen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere industrikaffemaskinen i din virksomhed.

Vi glæder os til at tale med dig!

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 8282 3000 eller kontakt os via kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til din arbejdsplads.

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...