fbpx

Lille maskine.
Stor smag.

Franke

Sublim kaffeoplevelse fra en lille maskine

Leder I efter en professionel kaffemaskine til kontorkøkkenet, men tænker, pladsen er for trang?

Frankes nye lille fuldautomatiske kaffemaskine (A300) bringer det store udvalg af kaffedrikke til jeres kontor – selv hvor pladsen er begrænset.

Med sin intuitive, brugervenlige og interaktive skærm, patenterede automatiske EasyClean-system og ensartet kopkvalitet er A300 ideel til mindre kontorer, restauranter, caféer, bagerier og andre steder, hvor pladsen er begrænset.

Franke A300

Franke A300 sikrer jer en førsteklasses kaffeoplevelse. Med Frankes patenterede varmesystem og en bred vifte af temperaturindstillinger er det let at tilberede både espresso og mange andre kaffevarianter til barista standard på A300 modellen.
A300 Mælkeskum

Barista kvalitets mælkeskum

Lad jer ikke narre af størrelsen. Franke A300 har også FoamMasterTM, der giver et ubegrænset udvalg af skumkonsistenser – unikt for den størrelse af maskiner.

Sæt den til og nyd kaffen

Den intuitive menu på skærmen gør vejen til den lækre kaffeoplevelse nem og præsentationen af kaffevarianterne kan tilpasses, så den matcher lige netop jeres behov.

Franke A300 Skærm
Franke A300 Rengøring

Nem og bæredygtig rengøring

Frankes patenterede automatiske EasyClean-system reducerer rengøringstid og kalk fjernes let med et miljøvenligt, integreret og automatisk afkalkningssystem.

Vil du vide mere om vores løsninger er du velkommen til at kontakte os

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

yb-icon

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger?
Bliv ringet op af en ekspert.