fbpx

Bliv klar til en gnindningsfri installation

Din tjekliste:

1: Minimum 2 x 230 volt stik. Disse skal bruges til din nye kaffemaskine og kaffemaskinens køleskab (bemærk nogle maskiner kræver 400 volt, men I så fald vil vi give dig besked). Hvis du også skal have vandanlæg, kræver dette yderligere 1 x 230 volt (dvs. samlet 3 x 230 volt stik).

2: Hul i bordplade til afløb og strøm til kaffemaskinen, dette vil vi tegne på jeres bordplade hvor skal være. YellowBeard tekniker kan lave selve hullet, såfremt bordplade er lavet af træ eller laminat (stål, natursten eller andre meget hårde materialer vil VVS firma skulle udføre).

3: Afløb med ”tragt”, på den måde kan vi let tilslutte kaffemaskine og det er let at rense, såfremt der skulle være behov for at rense afløbet.

4: Vandtilslutning skal afsluttes med nedadvent ½” eller ¾ kuglehane (ballofix) med udvendigt gevind uden kontraventil.

Fra selve gevindet skal der være ca. 25 cm afstand til gulv- og evt. væg.

Til alle maskiner med vandtilslutning, skal der påsættes et kalkfilter, derfor er det vigtigt, at der gøres plads i skabet under maskinen,

Skal din maskine være online – så anbefaler vi, at du også har et forbundet ethernet / LAN kabel, som kan sættes direkte i maskinen.

Hvis du har behov for at YellowBeard håndterer VVS- og elektrikerfirma, hjælper vi gerne med dette. Vi har udvalgte samarbejdspartnere, der ved præcis hvad de skal gøre og dermed er kosteffektive.

Er der ikke klargjort ovenstående installationer til det tidspunkt hvor maskinen skal tilsluttes, bliver vi nødsaget til at sende en regning på kr. 5.000,- ex moms som dækker servicetekniker kørsel og tid.