fbpx

Manuelle kaffemaskiner fra Reneka

Reneka Partner

De mest innovative kaffemaskiner.

PATENT N°2973994
Med Aroma Perfect omdefinerer Reneka fuldstændigt teknologistandarden indenfor espressomaskiner.
 
Den patenterede Aroma Perfect bryggeenhed garanterer optimalt presningstryk. Takket være sin teknologi tilpasser bryghovedet sig automatisk til mængden af kaffe og understøtter doseringsændringer for at sikre et perfekt tamptryk for en perfekt ekstraktion, kop efter kop.
 
Resultat: fuld kaffearoma mens du forhindrer under- eller overekstraktion.
 
Ergonomi: let isætning af filterholderen for perfekt pasform. Et integreret stopkoncept lukker bryggeenheden i den nøjagtige vinkel hver gang. Patenteret teknologi minimerer trykket på bryggeenhedens tætninger – hvilket betyder mindre slid og lavere vedligeholdelsesomkostninger.
Aroma Perfect
Reneka
autosteam

Barista Steam

Automatisk mælkedamp. Dette eksklusive system producerer hurtig og nem tilberedning af mælkeskumning til et cremet, skinnende og smagfuldt resultat! Resultat: mælken emulgeres ubesværet gennem dampspidsen.

Det indbyggede temperaturkontrolsystem afskærer dampstrømmen ved den forudindstillede temperatur, og takket være Ventury-systemet kan enhver type mælk have sin egen indstilling. 

Micro Sieve

Patenteret.

Høj reproducerbar mikroætsningsteknologi som gør at krops- og kaffesmag bliver forbedret! For at tilbyde en dybere ekstraktion, beriget smag og krop udviklede Reneka den patenterede “Micro Sieve”.

Resultat: ingen kafferester, mere krop, meget mere kompleks smag og meget let rengøring. Et filter med 15.000 huller, 170 mikrometer, sammenlignet med 563 huller på 350 mikrometer på standard kaffesigte.

Micro sieve
Brewing

Sensitive Brewing

Koldtvandsblanderen muliggør en præcis justering af ekstraktionstemperaturen for at forbedre dampens effekt og brygningstemperaturen for kaffen, som kan justeres i flere reguleringstrin.

Reneka

Mød Maskinerne

Se sortimentet af RENEKA Espresso Maskiner
High Cup

LIFE HIGH CUP

LIFE HIGH CUP

maschinen_r80

R80

R80

maschinen_viva

VIVA

VIVA

maschinen_life

LIFE

LIFE

Viggo

Viggo er den første danske kørselsapp, som kombinerer den nyeste teknologi med nul-emissionsbiler, der kæmper for flere elbiler på vejene. Deres mission er at levere den mest miljøvenlige kørselsløsning på markedet, uden at gå på kompromis med brugervenlighed og pris.

VIL DU VIDE MERE OM MASKINERNE?

vi er også klar på telefonen +45 8282 3000

Udfyld og bliv ringet op!

yb-icon

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger? Bliv ringet op af en ekspert.