fbpx

Vandautomater til erhverv og kontor – lidt mere end bare vand.

Med YellowBeards vandautomater kan du tilbyde dine medarbejdere, kunder og gæster nem og indbydende adgang til lækkert drikkevand samt vand med eller uden bobler – og tilmed på den mest hygiejniske og miljøvenlige måde. Kontakt os i dag ved at udfylde formularen, så vi sammen kan finde den rigtige vandløsning til netop jeres virksomhed.

Udfyld formularen og fa et uforpligtende tilbud til jeres kontor.

Find den rigtige vandmaskine til kontor og butik hos YellowBeard

Det giver sig selv, at ingen af os kan undvære vand. Men den rigtige vandløsning er ikke kun vigtig, fordi mennesker har brug for vand. Vand giver nemlig også velvære og overskud, og det øger energien og produktiviteten. Ligesom den rigtige kaffemaskine, er en ordentlig vandmaskine til kontoret eller butikken altså en investering i både medarbejderne og arbejdspladsen.

Med YellowBeards vandautomater kan du tilbyde dine medarbejdere, kunder og gæster nem og indbydende adgang til lækkert drikkevand både med og uden bobler – og tilmed på den mest hygiejniske og miljøvenlige måde. Så det kan godt være, at vand bare er vand. Men med den rigtige vandautomat kan kontoret altså nyde godt af lidt mere end bare vand.

Vandautomater

Vælg en vandkøler til kontor og spar miljøet for unødig belastning

En vandmaskine til kontoret er en af de mest bæredygtige måder at sørge for, at alle på arbejdspladsen har nem adgang til iskoldt vand, vand med bobler og vand i stuetemperatur.

Ikke alene er vores koldtvandsautomat optimeret til at levere drikkevand på den mest miljøvenlige måde: Du slipper også for dyre plastikflasker og køleskabe, der alt sammen belaster miljøet og din økonomi unødigt. Så selvom vand bare er vand, kan du gøre en forskel for miljøet, din virksomhed og dine medarbejdere.

Et grønt regnestykke:
Så meget Co2 koster én flaske vand

At producere én liter flaskevand kræver hele 7 liter drikkevand!

Dertil kommer plastik eller glas til flasken, der skal produceres,

Kassen, flasken skal stå i,

Håndtering af transporten,

Selve transporten

Og at skille sig af med flasken.

Vandløsning - Yellowbeard

Alt i alt betyder det, at én flaske vand forbruger 537% mere Co2 end en drikkevandsautomat fra YellowBeard. En vandløsning til kontoret er altså en investing, der gør en forskel.

vandautomat fra YellowBeard

Vand er bare vand – men en vandautomat fra YellowBeard gør det lidt mere spændende

Der er forskel på vandmaskiner – både når det gælder hygiejne, miljø og brugeroplevelse. Og en vandautomat fra YellowBeard kan lidt mere end bare at levere vand. Med vores vandløsninger får alle medarbejdere på arbejdspladsen adgang til iskoldt vand, vand i stuetem­peratur og vand med eller uden brus.

De stilfulde knapper i rustfrit stål kan nemt programmeres til at levere en specifik mængde vand, så I slipper for unødigt vandspild. Og den antibakterielle UV-­lampe ved hanen sikrer, at hanen altid er ren og bakteriefri. På den måde er vandautomaten med til at opretholde den gode hygiejne på arbejdspladsen.

Vandmaskine til butik og kontor i højeste kvalitet

En vandløsning i topkvalitet til arbejdspladsen er både praktisk og økonomisk intelligent – og det gør den værd at investere i. Derfor har vi hos YellowBeard etableret et samarbejde med Borg & Overström.

Borg & Overström er kendt for kompakte og stilfulde vandløsninger, der leverer vand præcis, som du ønsker. Med Borg & Overström er du garanteret en vandmaskine i 100% topkvalitet og kraftfuld teknologi uden kompromis.

Vandmaskine til butik og kontor - Yellowbeard

Gør vandet lidt mere spændende med friske bobler og sirup

Glem alt om flaskevand med bobler på kontoret. Med en vandløsning fra YellowBeard kan I både spare mange penge og erstatte de mange flasker med kulsyrepatroner/-flasker, som kan lave lækker brus på vandautomaten. Hos YellowBeard finder I også et stort udvalg af 1883 Maison Routin sirup, som kan benyttes til at gøre jeres vand med brus lidt ekstra lækkert.

YellowBeards vandautomat med brus kan også fås som 4 kg Co2-anlæg med ombytningsflaske. Denne flaske fylder lidt mere i skabet (H57:B14 cm) og kræver et andet filterhoved. Spørg jeres YellowBeard kontaktperson, om I har mulighed for at få et 4 kg Co2-anlæg.

Nyd den fantastiske smag af rent vand med en vandmaskine fra YellowBeard

Der er ikke noget som frisk, rent vand. Vandfilteret i YellowBeards vandløsninger sørger for, at vandet i automaten altid er filtreret og klar til at blive drukket. Når denne filterpatron bruges sammen med vandsystemet, ledes postevandet gennem fem filtreringstrin for at fjerne alle uønskede stoffer inklusive tungmetaller.

Samtidig reduceres kalkindholdet, så der ikke er andet tilbage end en dejlig frisk smag. Den bedste måde at nyde rent, velsmagende drikkevand direkte fra hanen – og den mest miljørigtige måde at få lækker kildevand fra eget vandanlæg.

Download vores brochure om vand nu

Vil du vide mere om vores vandmaskiner til kontor og butik?​

Er du interesseret i at høre mere om de mange fordele, jeres arbejdsplads kan få gavn af med en vandautomat fra YellowBeard?

Ring til os på +45 8282 3000 eller kontakt os via kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige vandløsning til din arbejdsplads.

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

Udfyld og download brochuren

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...