fbpx

Gør hver kop kaffe til en fornøjelse med den rigtige maskine.

Rigtig god kaffe fortjener den helt rigtige kaffemaskine. Derfor finder I hos YellowBeard et udvalg af de bedste kaffemaskiner til erhverv og kontor.

Vi tilbyder både automatiske og fuldautomatiske kaffemaskiner fra nogle af de førende producenter på markedet. På den måde er jeres virksomhed garanteret en kaffemaskine af højeste kvalitet, som passer til netop jeres behov.

Kun de bedste kaffemaskiner til jeres brugere

Hos YellowBeard arbejder vi kun med de bedste. Som officiel partner tilbyder vi FRANKE automatiske kaffemaskiner og RENEKA manuelle kaffemaskiner til vores kunder.

Franke A300

Automatiske Kaffemaskiner fra Franke

FRANKE er en schweizisk producent af kaffemaskiner, som udvikler nogle af markedets førende kaffemaskiner Du kender dem nok fra Starbucks self-service stationerne, hvor man får den gode kop kaffe. Vi udvælger den bedste FRANKE kaffemaskine, som passer lige til jeres behov. 

Franke A400

Manuelle Kaffemaskiner fra Reneka

Reneka er en historisk fransk producent af manuelle kaffemaskiner. Virksomhedens DNA er innovation inden for kaffeteknologi – og det er noget, der kan mærkes ved betjening. Maskinen er let at betjene og er velegnede til den garvede barista eller til den kaffeelskende ansatte.

Franke Kaffemaskiner

Vælg den helt rigtige kaffemaskine til virksomhedens behov

En professionel kaffemaskine til kontoret er en investering i virksomhedens trivsel. God kaffe er nemlig et af de elementer i hverdagen, som får medarbejderne til at føle sig værdsat. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige kaffemaskine til netop jeres virksomheds behov – uanset om I er et lille kontor med 5-10 medarbejdere eller en stor virksomhed med +500 ansatte.

Der er mange faktorer at tage i betragtning, når I skal vælge den rigtige kaffemaskine til netop jeres kontor. Er I på udkig efter en automatisk eller fuldautomatisk kaffemaskine, som er nem at betjene og brygger fantastisk kaffe? Eller leder I efter en manuel kaffemaskine til den kaffeelskende ansatte og den garvede barista?

Uanset hvilken slags kaffemaskine, I har brug for, finder I mange valgmuligheder fra nogle af markedets førende producenter her hos YellowBeard.

Manuelle kaffemaskine

Om den manuelle kaffemaskine

Hos YellowBeard tilbyder vi manuelle kaffemaskiner fra den historiske franske producent RENEKA. RENEKA er kendt for at være innovative inden for kaffeteknologi, og det kan mærkes, når man betjener en RENEKA kaffemaskine.

Reneka ligner en klassisk manuel café kaffemaskine, men det er faktisk en  semiautomatisk kaffemaskine – som giver dig hele håndværket og oplevelsen omkring det at brygge kaffe, men hvor stamping, altså den proces hvor du presser den friskkværnede kaffe ned i filterhovedet (portafilteret), sker automatisk såvel som steaming af mælken i den seperate mælkekande også er automatiseret.

Det kræver normalt øvelse at arbejde med en manuel kaffemaskine med Reneka er det slet ikke så svært – og resultatet er noget helt særligt.

At brygge kaffe på en manuel kaffemaskine kræver, at du maler kaffebønnerne og herefter stamper den fintmalede kaffe i portafilteret med en tamper. Herefter sætter du portafilteret fast på maskinen, tænder for vandet og lader den friskbryggede kaffe løbe ned i din kop. I Reneka er kværn automatisk i dosering, og som sagt stamper den selv, hvilket foregår i bryggehovedet. 

En manuel kaffemaskine har også en indbygget steamer, som kan skumme og varme mælk – du kan altså sagtens lave en latte, cappuccino eller lignende på en manuel kaffemaskine og i Renekas tilfælde er steameren forprogrammeret til om det skal være skum til en latte, cappuccino eller flat white.

Franke A1000

Om automatiske kaffemaskiner og fuldautomatiske kaffemaskiner

Hos YellowBeard finder du et stort udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner fra schweiziske FRANKE. FRANKE er kendt for at udvikle nogle af markedets førende kaffemaskiner. Hver maskine kan tilpasses efter, hvad I har brug for – I har altså mulighed for at vælge en kaffeautomat, hvis funktioner og intelligente teknologi er skræddersyet efter jeres virksomheds behov. Læs mere om teknologien bag kaffemaskinerne her.

En automatisk kaffemaskine giver jer mulighed for at brygge kaffe ved blot at trykke på en knap, og derfor er den en velegnet kaffemaskine til kontorer. Når man trykker på knappen, maler kaffeautomaten først den mængde kaffe, der skal bruges til den valgte drik. Herefter sendes kaffen ned til et kammer i maskinens brygenhed, hvor den stampes, før vandet løber igennem.

Den automatiske kaffemaskine har en indbygget steamer. Det betyder, at du sagtens kan brygge en caffe latte eller en anden mælkedrik på den – du skal blot bruge en stålkande til mælken. Og når det kommer til rengøring af maskinen, er det som regel noget, den klarer selv – den skal bare sættes i gang.

I kan også vælge en af FRANKEs mange fuldautomatiske kaffemaskiner. En fuldautomatisk kaffeautomat brygger kaffe nøjagtig som en automatisk. Forskellen på de to er, at den fuldautomatiske maskine har et automatisk mælkesystem.

Det betyder, at du bare skal trykke på en knap for at brygge en latte eller en cappuccino – maskinen sørger selv for at varme og skumme den rette mængde mælk.

En fuldautomatisk kaffemaskine har også indbygget software, som fortæller jer, hvornår maskinen skal rengøres, have skiftet filter og lignende. Den gør altså hver proces nem for sine brugere, og det gør den en særligt velegnet kaffemaskine til kontorer, hvor der er travlt.

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling: Kontakt YellowBeard og få hjælp til at vælge kaffemaskine til kontor og erhverv

Har I brug for rådgivning til at vælge den rigtige kaffemaskine til kontoret? Hos YellowBeard kan I få al den rådgivning, I har brug for. Vi hjælper jer med at vælge præcis den kaffemaskine eller kaffeautomat, som passer bedst til virksomhedens behov. 

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling: Ring til os på +4582823000 eller kontakt os gennem kontaktformularen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at opgradere jeres kaffeløsning på kontoret. Vi glæder os til at tale med jer!

VIL DU VIDE MERE OM MASKINERNE?

vi er også klar på telefonen +45 8282 3000

Udfyld og bliv ringet op!

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger? Bliv ringet op af en ekspert.