fbpx

RUSH HOUR

Rush Hour er den perfekte espressoblend, hvis du ønsker noget med power! Du får her en mørkristet espresso af italiensk karakter.

En fyldig espresso med stor krop, der vil kunne mærkes på hele tungen. Her vil du opleve noter af mørk chokolade, hasselnød og appelsin. Denne blanding passer perfekt til kaffevarianter med mælk som Latté og Cappuccino.

Brasilien er en af de største kaffeproducenter i verden! Deres viden og erfaring gør at noget af verdens bedste kaffe kommer fra Brasilien. Minas Gerias regionen i Brasilen er kendt for høj kvalitets kaffe med lav syrlighed og en sødmefuld smag, samt dejlige noter af chokolade.

Honduras Kaffen fra Honduras bliver produceret med ægte passion og godt håndværk, idet der eksisterer en ægte kaffekultur blandt bønderne, som har ry for et godt håndværk. Kaffebønnerne herfra er kendt for deres frugtige sødme og karamel noter.

Colombia er den anden største kaffeproducent i verden. De er berømte for der højkvalitets vaskede kaffebønner med en fyldig krop og appelsin-lignende syrlighed.

Ethiopien delen af denne blend er hentet fra Sidamo regionen. Sidamo kaffe gror i de fertile højlande i Rift Valley, hvor højden og det køligere klima skaber en kompleks kaffebønne med en raffineret citrus syrlighed.

Denne blanding af bønner skaber tilsammen Rush Hour!

HVAD?

HVORDAN?

HVORNÅR?