fbpx
Odeno

Odeno x YellowBeard

Fra MoccaMaster til en Premium kaffeoplevelse fra YellowBeard

Odeno er fremtiden inden for mobiltelefoni, der digitaliserer teleindustrien og skræddersyer telefoniløsninger til virksomheders behov, ved hjælp af artificial intelligence- og machine learning teknologi. Odeno checker virksomheders fakturaer på firmaabonnementer og formidler de bedste tilbud fra markedets teleudbydere.

Odeno var i markedet for en ny kaffeløsning, idet de ønskede at glæde deres medarbejdere og give dem og deres kunder en god oplevelse. Der blev taget et stort spring fra den gamle moccamaster, til en etableret kaffebar, som et led i at påvirke kulturen, adfærden og effektivivteten i virksomheden.

Løsningen:

Odeno skulle tage springet fra den gammeldags moccamaster og lave en investering i en Premium kaffeoplevelse fra YellowBeard. Løsningen faldt på YellowBeards Premium kaffebar, der skaber rammerne og danner samlingspunktet, når man træder ind i kontoret. Kaffemodulet er 120 cm bredt med premium kaffemaskine fra Franke og giver en ekstraordinær følelse af imødekommenhed og god stemning. Foruden kaffemaskinen består modulet af en vandløsning med koldt vand og brus – i det hele en komplet løsning ideel som samlingspunkt i virksomheden.

Se mere om oplevelsen med YellowBeard og løsningen i vores film med Mads direktør og medejer af Odeno

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

DU KAN ALTID RINGE PÅ telefon: +45 8282 3000 eller bruge kontaktformularen

Udfyld og bliv ringet op!

yb-icon

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger? Bliv ringet op af en ekspert.