fbpx
Brøchner Hotels

Hvem er Brøchner Hotels?

Brøchner Hotels er en familieejet boutique hotelkæde, der har 4 boutique-hoteller i København og et cool design-hostel i Aarhus, med en klar ambition om at være Nordens førende. Ens for alle boutiquehotellerne er, at der er fokus på at skabe en ekstraordinær oplevelse for deres gæster.

Løsning

Brøchner Hotels ønskede at øge kaffeoplevelsen på deres respektive boutiquehoteller, samtidig med at effektivisere deres ansattes arbejdsproces. Når der skal laves rigtig mange kopper kaffe på en komprimeret tid, kan det være svært at holde en ensartet kvalitet ved hver eneste kop kaffe. Ydermere kan det være svært for de ansatte, som ikke er baristarer og dermed ikke arbejder jævnligt med kaffe, at levere samme ensartede høje kvalitet hver gang.

De semi-automatiske Reneka kaffemaskinerne fra YellowBeard, tamper kaffen og sikrer en perfekt bryggeproces. Reneka maskinen kan automatisk steame mælkeskum i perfekt temperatur og kvalitet, når der f.eks. skal laves en cappuccino eller latte. Bryggeprocessen er simplificeret, men kaffemaskinens automatiske rengøringsprogram, gør nu drift og vedligeholdelse i hverdagen meget nemmere.

Hør hoteldirektør Christian Lond fortælle om, hvordan en Premium kaffeløsning fra YellowBeard har løftet kaffeoplevelsen og effektiviseret arbejdsprocessen hos Brøchner Hotel.

Brøchner Hotels valgte vores semi-automatisk espressomaskine fra Reneka, der får den indre barista og kaffeelsker frem i enhver. Espressomaskinen har flere unikke funktioner, som fx automatisk tamping i gruppehovedet, der sikrer det perfekte espressoshot. Maskinen har også auto-steam af mælk, der giver den perfekte mælkeskum, uanset om der er valgt latte, cappuccino, flat white eller cortado. For at gøre hverdagen nem er der indbygget et automatisk og effektivt rengøringsprogram. Så uanset hvem der laver kaffen, er resultatet en perfekt baristakaffe.
Se mere om oplevelsen med YellowBeard og løsningen i vores film med Brøchner Hotels.

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

DU KAN ALTID RINGE PÅ telefon: +45 8282 3000 eller bruge kontaktformularen

Udfyld og bliv ringet op!

yb-icon

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger? Bliv ringet op af en ekspert.