fbpx
Brøchner Hotels

Hvem er Brøchner Hotels?

Brøchner Hotels er en familieejet boutique hotelkæde, der har 4 boutique-hoteller i København og et cool design-hostel i Aarhus, med en klar ambition om at være Nordens førende. Ens for alle boutiquehotellerne er, at der er fokus på at skabe en ekstraordinær oplevelse for deres gæster.

Løsning

Brøchner Hotels ønskede at øge kaffeoplevelsen på deres respektive boutiquehoteller, samtidig med at effektivisere deres ansattes arbejdsproces. Når der skal laves rigtig mange kopper kaffe på en komprimeret tid, kan det være svært at holde en ensartet kvalitet ved hver eneste kop kaffe. Ydermere kan det være svært for de ansatte, som ikke er baristarer og dermed ikke arbejder jævnligt med kaffe, at levere samme ensartede høje kvalitet hver gang.

De semi-automatiske Reneka kaffemaskinerne fra YellowBeard, tamper kaffen og sikrer en perfekt bryggeproces. Reneka maskinen kan automatisk steame mælkeskum i perfekt temperatur og kvalitet, når der f.eks. skal laves en cappuccino eller latte. Bryggeprocessen er simplificeret, men kaffemaskinens automatiske rengøringsprogram, gør nu drift og vedligeholdelse i hverdagen meget nemmere.

Hør hoteldirektør Christian Lond fortælle om, hvordan en Premium kaffeløsning fra YellowBeard har løftet kaffeoplevelsen og effektiviseret arbejdsprocessen hos Brøchner Hotel.

Brøchner Hotels valgte vores semi-automatisk espressomaskine fra Reneka, der får den indre barista og kaffeelsker frem i enhver. Espressomaskinen har flere unikke funktioner, som fx automatisk tamping i gruppehovedet, der sikrer det perfekte espressoshot. Maskinen har også auto-steam af mælk, der giver den perfekte mælkeskum, uanset om der er valgt latte, cappuccino, flat white eller cortado. For at gøre hverdagen nem er der indbygget et automatisk og effektivt rengøringsprogram. Så uanset hvem der laver kaffen, er resultatet en perfekt baristakaffe.
Se mere om oplevelsen med YellowBeard og løsningen i vores film med Brøchner Hotels.

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 8282 3000 eller kontakt os via kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til din arbejdsplads.

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...