fbpx
Learningbank

Hvem er LearningBank?

Learningbank er en digital læringsplatform, der gør det nemmere at bygge og automatisere engagerede træning til en virksomheds medarbejdere. Hos Learningbank er de i dag 40+ medarbejdere – og som man siger, mange medarbejdere, mange forskellige kaffepræferencer. Det kræver sin (kaffe)løsning.

Løsning

Da de hos Learningbank ikke var tilfredse med deres eksisterende kaffeløsning, søgte de nye muligheder. Efter en større udbudsrunde faldt valget på YellowBeard, og næst efter vores gode humør, er det selvfølgelig vores Premium kaffeoplevelse, der har været udslagsgivende. Ja, og så var vi behjælpelige med at indfri den gamle aftale, som Learningbank stadig var bundet af – hvilket i den grad også bidrog til (Learningbanks) gode humør.

Learningbank har hos YellowBeard fået en Premium kaffeløsning med en Franke A600 kaffemaskine med automatisk rengøringsmodul (minimalt tidsforbrug af rengøring og vedligehold). Al drift forbundet med kaffeløsningen (fx automatisk genbestilling, tilkald, rengøringsoversigt og fakturaer) foregår via vores YellowBeard app.  I kaffeløsningen medfølger også vores YellowBeard Premium serviceaftale, som giver maksimal tryghed med dækning af uforudsete udgifter i 5 år.

Learningbank har med YellowBreards Premium kaffeløsning fået indfriet deres brandvarme kaffedrømme til glæde for alle deres mange medarbejdere. Det er vi i YellowBeard – selvfølgelig – meget stolte af at bidrage til – og vi ser frem til et godt samarbejde de næste mange år. 

Vil du vide mere?

Ring til os på +45 8282 3000 eller kontakt os via kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til din arbejdsplads.

+45 8282 3000

mandag til fredag fra 09:00 – 16:00

Sandtoften 10

2820 Gentofte

E-mail hello@yellowbeard.com

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...