fbpx
fitness_1_logo

Hvem er Fitness1?

Fitness1’s filosofi tager udgangspunkt i mennesker og omfavner fællesskabet! Når træningstøjet kommer på, ses alle som ens – Om du er medlem eller ansat, er det hos Fitness1 der det vigtigste, at alle deler glæden ved at gøre noget for sig selv og vores fælles sundhed. Uanset hvad man ønsker at opnå, skal det være sjovt og håndgribeligt! Med træning, sjov og hygge tilbyder Fitness1 rammerne der skal til for, at skabe en sundere hverdag.

Løsning og process

YellowBeard har været med i hele processen under Fitness1 ombygning og indretning på Frederiksberg. Med kapacitet til +10.000 medlemmer er Fitness1 på Frederiksberg Danmarks nok største fitnesscenter, hvilket kræver en gennemtænkt løsning.

Når du træder ind hos Fitness1 på Frederiksberg vil du blive mødt af smil og mulighed for lækker kaffe og friskt vand m/u brus. Her finder I et af vores specielbyggede kaffemoduler med en FRANKE kaffemaskine med betalingsmodul, samt et tilvalg af en eksklusiv vandløsning med koldt vand og sparkling. Kaffemaskinen er med frisk mælk og friskristede Premium kaffebønner fra YellowBeard.

Nedenfor kan ses et par billeder fra processen og forvandlingen af fitnesscentret hvor YellowBaerd blev involveret tidligt i processen. Vi er stolte af at have været en del i processen og ønsker Fitness1 tillykke med det flotte resultat.

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

DU KAN ALTID RINGE PÅ telefon: +45 8282 3000 eller bruge kontaktformularen