fbpx
Astralis

Astralis x YellowBeard

Astralis er en af verdens ledende e-sports organisation, som er mest kendt for deres verdensberømte Counter-Strike hold Astralis.

I december 2019 blev Astral den første e-sports organisation der gik på Nasdaq First North Børsen.

På deres nye fantastisk lokation i Tivoli, såvel som deres hovedkontor, har Astralis ønsket at skabe en særlig kaffeoplevelse. De ønskede den bedste kvalitet på markedet, fra en leverandør der skulle passe til Astralis, samtidig med at den daglige drift skulle være simpel for deres personale.

Efter god dialog, hvor YellowBeard kom med sparring og involvering i indretningsprocessen, besluttede Astralis sig for en Premium kaffeløsning fra YellowBeard, hvor valget faldt på en Franke A1000 med to mælketyper. Astralis har valgt fra øverste hylde, hvor kaffemaskinen giver mulighed for at vælge om eksempelvis din cappuccino skal være med almindelig mælk, havremælk, mørk/lys kaffebønne, samt om din cappuccino skal være med koldt mælkeskum.

Kaffeløsningen har fået en central placering og står på et Premium snedkereret kaffemodul fra YellowBeard, som giver oplevelse af at være på café. Løsningen benyttes af gæster, kunder og personalet via YellowBeards IT-system med kortbetaling, QR-koder, YellowBeard’s App, der monitoreres med YellowBeard SMART dashboard, som giver Astralis det totale overblik.

Se mere om oplevelsen med YellowBeard og løsningen i vores film med Astralis og deres kommercielle direktør Kasper Sindt.

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

DU KAN ALTID RINGE PÅ telefon: +45 8282 3000 eller bruge kontaktformularen

Udfyld og bliv ringet op!

yb-icon

Vil du vide mere om vores kaffeløsninger? Bliv ringet op af en ekspert.