fbpx
Dato

Teknikken bag kaffeservice: Derfor er det vigtigt at vælge en kaffeløsning med teknisk service, der virker

Trivsel og teknikken bag kaffeservice | YellowBeard

Kaffepausen har stor betydning for humøret og det sociale fællesskab på arbejdspladsen. Når kaffemaskinen ikke virker, kan det derfor hurtigt få negative konsekvenser for alt fra arbejdsflowet til trivslen på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at vælge en kaffeløsning med god og hurtig service.

I dette indlæg kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt at kunne få kaffemaskinen op at køre igen hurtigt, og hvordan YellowBeard kan hjælpe jer med at sikre, at jeres kaffeløsning aldrig er nede længe.

Kaffepausen er vigtigere, end du tror – og derfor skal kaffeløsningen spille

Kaffepausen giver medarbejderne mange fordele, der forbedrer hverdagen på arbejdspladsen. De fordeler inkluderer blandt andet, at:

 • Kaffepausen er et pusterum og giver medarbejderne mulighed for at socialisere med hinanden
 • Regelmæssige pauser øger kvaliteten af opgaveløsningen på arbejdet
 • God kaffe booster medarbejdertrivslen på arbejdspladsen
 • Kaffe styrker koncentrationsevnen og øger produktiviteten hos medarbejderne
 • Turen til kaffemaskinen giver kroppen et sundt afbræk fra det stillesiddende kontorarbejde, som ofte forvolder gener

Med alle disse (og mange andre) fordele hersker der altså ingen tvivl om, at en ordentlig kaffeløsning er værd at investere i – og af samme årsag er det mindst lige så vigtigt at vælge en løsning, du kan regne med.

Det er ikke nok kun at investere i en god kaffemaskine

Når du skal vælge den rigtige kaffemaskine til arbejdspladsen, er der mange faktorer at tage med i betragtning. Først og fremmest skal kaffeløsningen passe til de mennesker, som skal bruge den. Det betyder, at den skal vælges efter medarbejdernes behov og præferencer, samt hvorvidt de foretrækker en manuel eller en automatisk kaffemaskine.

Men maskinens egenskaber er ikke det eneste, du skal overveje, når du vælger kaffeløsning til arbejdspladsen. Alle kaffemaskiner får nemlig brug for teknisk service – men ikke al teknisk service er ens.

Der opstår hurtigt panik på arbejdspladsen, når kaffeløsningen ikke virker. Derfor er det vigtigt at vælge en løsning med en servicemodel, du kan regne med, så dine medarbejdere ikke skal undvære den gode kaffe længe.

Teknikken bag kaffeservice: Få kaffeservice du kan regne med hos YellowBeard

Når du vælger en kaffemaskine fra YellowBeard er du garanteret en serviceløsning af højeste kvalitet. Vi gør meget for at sikre, at det er så let som muligt for dig at tilbyde god kaffe på arbejdspladsen. Derfor er vores responstid på servicekald i gennemsnit kun 6 timer – dine medarbejdere skal altså ikke undvære kaffen i ugevis, når maskinen har brug for service.

Alle YellowBeards maskiner er online. Det giver os mulighed for løbende at holde øje med eventuelle fejl, der opstår. Det betyder også, at vi kender fejlen, inden vi kører ud til dig for at ordne den. Vores system sikrer således, at teknikeren har de rette reservedele med sig – og at vi sender netop den tekniker, som er bedst egnet til opgaven.

På nye maskiner kan vi online indstille og kalibrere fejl som:

 • Smagsstyrke
 • Ændring af indhold i kopperne
 • Ændring af opskrifter
 • Ændring af skærmmenu

Vi kan endda uploade billeder til maskinen, som viser, at en tekniker er på vej. På den måde undgår du at spille tid på unødvendige henvendelser, når service allerede er tilkaldt.

De kaffeansvarlige i din virksomhed kan nemt indrapportere servicefejl via YellowBeards brugervenlige app. Det går lynhurtigt, og vi sender løbende opdateringer på servicekald som push-beskeder. På den måde kan den kaffeansvarlige medarbejder holde sine kollegaer ajour, så de ikke skal bekymre sig om, hvornår kaffemaskinen kommer op at køre igen.

Samtidig har YellowBeard markedets mest avancerede teknikersoftwaresystem. Det gør vores service utrolig effektiv og hjælper teknikerne med at udføre deres arbejde inden for:

 • Lagerstyring
 • Fejlfinding og tovejskommunikation med kaffemaskinen
 • Ruteplanlægning
 • Kommunikation med vores kunder

Vores software tracker også brugernes kaffeforbrug og hjælper med at minde dig om, hvornår det er tid til at genbestille kaffebønner til maskinen. Du risikerer altså ikke at stå uden kaffe, fordi du ikke har opdaget, at maskinen er ved at løbe tør for bønner.

YellowBeard – teknisk service af højeste kvalitet

Er det tid til god kaffe med teknisk service, du kan regne med?

Kontakt os via kontaktformularen eller ring til os på +4582823000 og hør mere om, hvordan YellowBeards kaffeservice kan bidrage til at sikre trivslen, produktiviteten og det sociale fællesskab på din arbejdsplads.

Bagt Aroma

Bagt Aroma

Revolutioner din Kaffeoplevelse med Skandinaviens Hemmelighed Opdag Bagt Aroma, en unik kaffebrygningsmetode fra Skandinavien, der beriger dine bønner med udsøgte aromatiske smagsvarianter. Dyk ned i

Aeropress

AeroPress

AeroPress Guide 2024: Ultimativ Guide til Kaffe på Farten Oplev AeroPress – den innovative kaffebrygningsenhed, der bruger lufttryk til at frembringe en ekstraordinært ren og

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...