fbpx
Dato

Velkommen i Kaffeuniverset!

the-beans-1.jpg

Er du kaffeelsker? Har du lyst til at forbedre din arbejdsplads med god kaffe? Så er du kommet til rette sted. Hos YellowBeard lever og ånder vi nemlig for kaffe. Derfor vil vi gerne byde dig velkommen i Kaffeuniverset.

Kaffeuniverset er skabt som inspirationskilde til dig, som gerne vil lære mere om kaffe og om, hvordan du gennem kaffe kan gøre hverdagen på arbejdspladsen mere spændende og indbydende – og lidt mere velsmagende.

I Kaffeuniverset finder du blandt andet guides til forskellige slags kaffe, viden om kaffeproduktion og information om de mange fordele ved at vælge den helt rigtige kaffeløsning til arbejdspladsen. Læs med her og lad dig inspirere til at give hverdagen kulør med rigtig god kaffe.

Kaffeuniverset: Hverdagen er sommetider grå – men det behøver din kaffe ikke være

Mange af os har prøvet at arbejde et sted med dårlig kaffe. I starten er det en stor skuffelse, men det bliver hurtigt hverdag, og man vænner sig til det. Man tænker ikke så meget over det – man henter bare sin kaffe og drikker den af ren og skær vane.

Men der er ingen glæde ved det; ingen nydelse. Og når man kommer hjem om aftenen eller møder sin ven på en café efter arbejde, og man endelig får en god kop kaffe – da husker man, hvor ærgerligt det er, at man ikke kan få en ordentlig kop kaffe på kontoret. Men det behøver ikke være sådan.

Hos YellowBeard er vi eksperter i kaffeløsninger til arbejdspladsen. Vi ved, at en kop kaffe ikke kun bliver god, fordi den er lavet på den rigtige kaffemaskine eller den bedste kaffe, du kan få. En rigtig god kop kaffe giver energi og glæde, og den er ekstra god, fordi den falder på et tørt sted i den grå hverdag. Derfor har vi skabt Kaffeuniverset til dig, som værner om hverdagen på arbejdspladsen. 

Gør kaffepausen til en oplevelse og skift filterkaffen ud med en af disse populære kaffedrikke

En ordentlig kop filterkaffe smager rigtig godt – det hersker der ingen tvivl om. Men der findes mange forskellige kaffebønner og måder at drikke sin kaffe på, og du behøver ikke nødvendigvis holde dig til den meste simple slags, bare fordi du er på arbejde. Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære kaffedrikke, som uden tvivl vil give arbejdsdagen mere kulør.

Espresso

Espresso er fundamentet, som hele vores kaffekultur er baseret på – inklusive alle drikke på denne liste. Den traditionelle espresso fra sydens varme er et “shot”, som er meget koncentreret og intenst. Derfor er espressoshottet den essentielle ingrediens i en fantastisk kop kaffe.

Americano

Hvis du brygger din kaffe på en espressomaskine, er en americano nok det tætteste, du kommer på en traditionel “dansk” kop kaffe. En americano består af et espressoshot blandet med en lille smule varmt vand. Den har dog en helt anden crema – dvs. de olier og sukkerarter, som frigøres, når kaffebønnerne males – end en almindelig kop kaffe, og det gør den ekstra blød og lækker.

Cappuccino

Cappuccino er – sammen med caffe latte – en af danskernes foretrukne mælkebaserede kaffedrikke. Den består af lige dele espresso og mælkeskum, og det gør den cremet, mild og sødmefuld.

Latte Macchiato

En latte macchiato har lidt af det bedste fra en cappuccino og en caffe latte. Denne drik består af et espressoshot samt lige dele varm mælk og mælkeskum. Det betyder, at den rette mælk falder til bunds, kaffen ligger i midten, og mælkeskummet bliver på toppen. Det giver en lagdelt drik, som både er flot og meget velsmagende.

Caffe latte

Ligesom cappuccino er caffe latte en favorit på de danske caféer. Den består som regel af 3 dele varmet mælk til 1 shot espresso, hvilket giver den en fin, blød smag. Fordi der ikke er mælkeskum i, bliver den mindre cremet og “fed” end en cappuccino.

Flat white

Denne kaffedrik blev opfundet i Australien i 80’erne. En flat white består af de samme ingredienser som en cappuccino. Men i modsætning til cappuccinoen, hvor man ofte starter med at hælde mælkskum i først, hælder man her mælkeskum ned i et shot eller et dobbelt shot espresso.

Følg med i Kaffeuniverset og gør hverdagen lidt mere velsmagende for både dig selv og din arbejdsplads

Du har måske allerede prøvet at lave nogle af de ovenstående kaffedrikke hjemme i dit eget køkken. Så hvorfor ikke tage dem med på kontoret? Du kan finde mere inspiration samt information om kaffe og kaffemaskiner her i Kaffeuniverset.

Har du spørgsmål til, hvordan du kan gøre hverdagen lidt mere velsmagende på arbejdspladsen? Kontakt os via kontaktformularen her eller ring til os på +4582823000. Vi glæder os til at tale med dig.

Bagt Aroma

Bagt Aroma

Revolutioner din Kaffeoplevelse med Skandinaviens Hemmelighed Opdag Bagt Aroma, en unik kaffebrygningsmetode fra Skandinavien, der beriger dine bønner med udsøgte aromatiske smagsvarianter. Dyk ned i

Aeropress

AeroPress

AeroPress Guide 2024: Ultimativ Guide til Kaffe på Farten Oplev AeroPress – den innovative kaffebrygningsenhed, der bruger lufttryk til at frembringe en ekstraordinært ren og

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...