fbpx

Kaffeløsninger til virksomheder

En god kaffeløsning betyder meget i hverdagen. Forskellen mellem en middelmådig og en rigtig god start på arbejdsdagen ligger nemlig ofte i, om man kan få en lækker kop kaffe på kontoret. En god kop kaffe trækker både humøret og energien op – derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed.

Hos YellowBeard tilbyder vi premium kaffeløsninger til virksomheder, kontor og erhverv. På den måde kan de ansatte i din virksomhed få en god start på dagen – hver dag.

Kaffeløsninger til virksomheder - Yellowbeard
kaffeløsning til kontor og erhverv - yellowbeard

Skræddersyet kaffeløsning til kontor og erhverv hos YellowBeard

Der findes ikke to ens virksomheder. Den samme kaffeløsning passer ikke til alle – og derfor tilbyder YellowBeard skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder, kontor og erhverv.

Det er meget individuelt, hvilken type kaffeløsning bedst opfylder behovene i en given virksomhed. Behovene varierer fra erhverv til erhverv, og de vil også påvirkes af, hvor mange ansatte virksomheden har. Fælles for alle virksomheder er dog, at kaffeløsningen skal være i topkvalitet.

Jeres kaffeløsning skal tilbyde lækker kaffe i samme høje kvalitet hver dag – uanset hvor mange medarbejdere bruger den. Derfor tilbyder YellowBeard kaffeløsninger til virksomheder, kontor og erhverv med alt fra 5-10 medarbejdere og helt op til +500 ansatte. Vi sætter os grundigt ind i jeres behov og finder frem til den skræddersyede kaffeløsning, der passer bedst til jeres virksomhed.

Vælg den rigtige kaffeløsning til jer

YellowBeard hjælper jer med at finde den helt rigtige kaffeløsning til jeres behov. Vi tager som regel udgangspunkt i antallet af medarbejdere eller antal kopper kaffe, der skal brygges hver dag. Ud fra det anbefaler vi en af følgende muligheder:

Fuldautomatisk kaffemaskine til kontor

Leasing – Alt inkluderet

Vi står for alt omkring jeres kaffeløsning. Alt fra installation, service og kaffebønner overlader I til os. Det eneste, I skal gøre, er at nyde kaffen.

Franke A300 fuldautomatisk kaffemaskine

Ny kaffemaskine

Vi rådgiver jer om den bedste løsning til jeres arbejdsplads og kommer med nogle forskellige forslag til jeres nye kaffemaskine.

The Real Deal

Bare bønner

I har maskineriet, men vil bare have noget god kaffe. Vi har alt fra espressobønner til øko-fairtrade. Sammen sikrer vi, at I har god kaffe på kontoret – hver dag.

Fuldautomatisk eller manuel maskine – find den rette kaffeløsning hos YellowBeard

Med en premium kaffeløsning hos YellowBeard får I mere end bare god kaffe hver dag: I får mulighed for at vælge præcis den maskine, der egner sig bedst til jeres arbejdsplads. Vi tilbyder både fuldautomatiske og manuelle maskiner, så kaffeløsningen kan skræddersys efter netop jeres behov.

Franke A300 fuldautomatisk kaffemaskine

Kaffeløsning med FRANKE

Du kender sikkert FRANKE fra Starbucks self-servicestationerne, hvor man får den gode kop kaffe. Den schweiziske producent er kendt for at lave maskiner af højeste kvalitet, som kan tilpassses netop jeres behov. Én eller to bønner, med eller uden mælk eller med andre lækre drikke som chai, kakao eller milkshake – FRANKE tilbyder det hele og mere til.

FRANKES maskiner fås til virksomheder i alle størrelser. I kan derfor glæde jer til en premium kaffeløsning, der kan levere kaffe i højeste kvalitet, uanset om I har brug for at brygge store mængder kaffe på kort tid, eller I søger en mindre maskine, der bringer den store smag ind i den lille virksomhed.

Reneka semi automatisk kaffemaskine til kontorer

Kaffeløsning med RENEKA

Søger I en kaffeløsning til de store kaffeentusiaster blandt medarbejderne, er RENEKA det perfekte valg. Den franske producent står for manuelle maskiner pakket med innovativ teknologi og passion for rigtig god kaffe.

Med RENEKA får I en premium kaffeløsning til kontoret, hvor man går op i håndværket bag kaffebrygning. RENEKA er kaffeløsningen, der giver jer fuld kontrol over brygningen. Fra temperaturkontrol til dosering – med RENEKA får I fuld kaffearoma, mere krop og kompleks smag i hver eneste kop. Det gør det nemt for store kaffeelskere at nyde oplevelsen af at lave en god kop kaffe – hver dag.

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling: Prøv YellowBeards premium kaffeløsning

Har du brug for rådgivning til at vælge den perfekte kaffeløsning til din virksomhed?

Hos YellowBeard får du al den vejledning, du har brug for. Vi hjælper dig med at vælge præcis den kaffeløsning, som passer bedst til jeres behov – uanset om du har brug for bønnerne, maskinen eller hele pakken.

Følg vores andre tilfredse kunders anbefaling:

Ring til os på +4582823000 eller kontakt os gennem kontaktformularen for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opgradere til en premium kaffeløsning fra YellowBeard.

Vi glæder os til at tale med dig!

Vil du vide mere?

Udfyld og bliv ringet op!

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...