fbpx
Dato

Kaffe og kunderelationer: Derfor skal I tilbyde kaffe til kunder og besøgende i virksomheden

A300 Kaffemaskine Kontor

Gode kunderelationer og kundetilfredshed er afgørende for at drive en succesfuld virksomhed – uanset om I beskæftiger jer med B2B eller B2C. En af de ting, I kan gøre for at styrke relationen mellem kunder og virksomhed, er at tilbyde kunderne en rigtig god kop kaffe, når de ankommer.

Det lyder måske ikke som en væsentlig ting – men kaffen har faktisk stor betydning for kundernes oplevelse, når de besøger en virksomhed. For kaffen afslører nemlig meget om, hvem jeres virksomhed er.

Læs med og bliv klogere på, hvordan en god kop kaffe kan skabe høj kundetilfredshed i jeres virksomhed.

Fordele ved at tilbyde kaffe til kunderne i butikken

Her kan I se 3 af de mange gode grunde, der er til at byde kunderne velkommen i jeres virksomhed med en rigtig god kop kaffe.

1. Kaffe giver kunderne et godt førstehåndsindtryk

Jeres kaffeløsning siger meget om virksomheden. Tilbyder I kunden en middelmådig kop kaffe serveret i et plastikkrus, bliver den i bedste fald ikke husket, mens den i værste fald kommer til at farve hele besøget. En rigtig god kop kaffe serveret på en indbydende måde er derimod et tegn på kvalitet, som kunden uden tvivl vil huske.

Når I tilbyder kaffe til kunderne, sender I samtidig et signal om, at i jeres virksomhed eller butik handler det ikke kun om at sælge. Det handler også om, at kunderne skal føle sig godt taget imod og godt tilpas under hele besøge – at I har fokus på kundetilfredshed.

I skal se kaffemaskinen som en investering i kundetilfredshed – at kunderne fra allerførste møde føler sig velkomne i jeres virksomhed.

2. Kaffe starter gode samtaler – både med kunderne og kunderne imellem

Kaffe er blevet en uundværlig del af vores kultur i Danmark, og det er ikke uden grund. I kender det helt sikkert – man taler bare bedre sammen over en god kop kaffe. Det gælder også virksomhed og kunder imellem.

Kaffe højner humøret, og det hjælper jer med at kommunikere bedre. Med “skal vi tage en kop kaffe?” eller “Benyt dig endelig af kaffemaskinen” er en samtale, som sætter jeres virksomhed i et godt lys, allerede startet.

Har I kaffemaskinen stående, så kunderne selv kan benytte den, mens de besøger jeres butik eller virksomhed, følger der også den fordel med, at kunderne kan tale med hinanden over en god kop kaffe. Kaffen har allerede gjort et godt indtryk på dem, og det gør kunderne positivt stemt over for både virksomheden og hinanden.

På den måde kan den gode kunderelation faktisk strække sig til kunderne imellem. Det bidrager til kundernes gode oplevelse – og det vil få dem til at komme igen. Kald det bare kundetilfredshed ved første slurk.

3. Bevar den gode relation ved at tilbyde god kaffe hver gang

Som nævnt er det gode førstehåndsindtryk en meget vigtig del af at drive en succesfuld virksomhed. Undersøgelser har nemlig vist, at det indtryk, kaffedrikkere danner sig af virksomheden, er stærkt påvirket af den kaffe, de har fået serveret.

Med den rigtige kaffeløsning kan I holde den høje standard, så kunder og andre besøgende altid husker virksomheden for noget godt. Det styrker jeres brand image og øger sandsynligheden for, at forskellige kunder og andre besøgende vil anbefale netop jeres virksomhed til venner og bekendte. I kan dertil også vælge at tilbyde en lille bid mad fra jeres frokostordning på siden for både at imøde komme tørst og sult. På den måde kan kaffen hjælpe dig med at opbygge et netværk baseret på gode oplevelser, stor kundetilfredshed og loyale kunderelationer.

Vælg en kaffeløsning, der skaber høj kundetilfredshed og gode kunderelationer

Som du kan se, er der mange fordele, du kan få gavn af ved at investere i den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed.

Er I interesseret i at høre mere om, hvilken kaffeløsning der vil egne sig bedst til netop jeres kunder og besøgende? Hos YellowBeard er vi klar til at svare på spørgsmål og hjælpe jer med at vælge den helt rigtige kaffeløsning.

Ring til os på +4582823000, eller kontakt os via kontaktformularen her. Vi glæder os til at hjælpe jer med at opbygge gode kunderelationer og opnå høj kundetilfredsged gennem rigtig god kaffe.

Bagt Aroma

Bagt Aroma

Revolutioner din Kaffeoplevelse med Skandinaviens Hemmelighed Opdag Bagt Aroma, en unik kaffebrygningsmetode fra Skandinavien, der beriger dine bønner med udsøgte aromatiske smagsvarianter. Dyk ned i

Aeropress

AeroPress

AeroPress Guide 2024: Ultimativ Guide til Kaffe på Farten Oplev AeroPress – den innovative kaffebrygningsenhed, der bruger lufttryk til at frembringe en ekstraordinært ren og

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...