fbpx

Franke Mytico Kaffemaskinen: En Revolution Inden for Kaffedesign

VAND ER IKKE BARE VAND

Vand med smag? Vand med brus? eller bare iskoldt vand? Markedets mest efterspurgte vandløsning.

JEG VIL GERNE KONTAKTES

I en verden, hvor kaffeoplevelsen konstant udvikles, har Franke skabt en sand ikon inden for kaffemaskiner – Mytico. Denne maskine har ikke blot vundet hjertet hos kaffeentusiaster verden over, men også imponeret dommerne ved nogle af de mest prestigefyldte designkonkurrencer globalt.

En Guldvinder: IF DESIGN AWARD 2024

Blandt næsten 11.000 indsendelser har Franke Mytico skilt sig ud og vundet guld ved IF DESIGN AWARD 2024. Dette er en bemærkelsesværdig anerkendelse, da kun 75 ud af tusindvis af deltagere modtog denne ære. Dommerpanelet, bestående af 132 medlemmer, roste Mytico for dens “autenticitet i materialer og modulæritet”. Den intuitive brugergrænseflade og den ikoniske form, der forener traditionel italiensk kaffemaskinedesign med fuldautomatisk maskinteknologi og hastighed, var også afgørende faktorer for deres beslutning. Mytico blev betegnet som en klar vinder for sin evne til at integrere klassisk design med moderne teknologi.

2023 GOOD DESIGN® Award

GOOD DESIGN® Award, som er en af de ældste og mest eftertragtede designpriser, blev også tildelt Mytico. Prisen, som uddeles af Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design samt European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies, anerkender enestående designverden over. Mytico blev udvalgt af et panel bestående af respekterede designere, førende industrieksperter og repræsentanter fra fagpressen, hvilket understreger dens ekstraordinære design og innovation.

Yderligere International Anerkendelse

Franke Mytico har også modtaget international anerkendelse med MICE Product Innovation Award 2023, SMART Label Award fra HostMilano, og det anerkendte German Design Award 2024. Disse priser understreger Frankes engagement i at kombinere unikt design med avanceret teknologi for at hæve kaffeoplevelsen til et nyt niveau.

Franke Coffee Systems viser med disse prestigefyldte priser, at Mytico er meget mere end blot en kaffemaskine. Det er et vidnesbyrd om innovation, kvalitet og en passion for at skabe den ultimative kaffeoplevelse.

YellowBeard A/S

Mesterlodden 42
2820 Gentofte

+45 8282 3000
hello@yellowbeard.com

CVR 38662406
Man-Fre 8:30-15:30

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...