fbpx

Vand er bare vand.

Men det er næst-vigtigst lige efter at trække vejret.

Selv om det er sat lidt på spidsen, ved vi alle sammen at ingen og intet kan undvære vand. Vand giver velvære, overskud og øger produktiviteten – så derfor er en ordentlig vandløsning altid en god investering. Med vores vandkølere kan du tilbyde dine medarbejder nem og indbydende adgang til lækkert drikkevand, med og uden bobler, tilmed på den mest hygiejniske og miljøvenlige måde. Så selv om vand bare er vand, er det en rigtig god ide at få det gennem os.

Vand er bare vand. Men vi sparer dig for at belaste miljøet unødigt.

Vand fra vandmaskiner er en af de mest bæredygtige måder at sørge for, at alle på arbejdspladsen har nem adgang til iskoldt vand, danskvand og vand i stuetemperatur. Ikke alene er vores maskiner optimeret til at levere drikkevand på den mest miljøvenlige måde, men du slipper også for dyre plastikflasker og køleskabe, der alt sammen belaster miljøet og din økonomi unødigt. Så selv om vand bare er vand, kan du gøre en forskel for miljøet, din virksomhed og dine medarbejdere.

Vandløsning

Et grønt regnestykke

At producere én liter flaskevand, kræver 7 liter drikkevand!

Så er der plastik eller glas til flasken der skal produceres

Kassen flasken skal stå i

Håndtering af transporten

Selve transporten

At skille sig af med flasken.

537%

Alt i alt betyder det, at én flaske vand forbruger 537% mere Co2 end hvis du havde valgt en drikkevandsløsning fra YellowBeard.

Vand er bare vand. Men vi kan gøre det iskoldt og lave bobler i.

På de fleste arbejdspladser er vi afhængige af flaske­vand eller dispensere. Men selv om vand bare er vand, er der stor forskel på dispensere, både når det gælder hygiejne, miljø og brugeroplevelse. Vores vandkølere leverer iskoldt vand, danskvand og vand i stuetem­ peratur via de stilfulde knapper i rustfrit stål, som du også kan programmere til at levere en specifik mængde vand. Den antibakterielle UV­lampe ved hanen sikrer at hanen altid er ren og bakteriefri.

Vand er bare vand. Men vi er virkelig gode til at gøre det til noget særligt.

At tilbyde medarbejderne vand fra den normale vandforsyning, er ikke kun et sikkert valg rent hygiejnisk – det er også praktisk og økonomisk intelligent.

Og om vandet skal være koldt, stuetemperatur varmt – med eller uden brus, bestemmer du ved et enkelt tryk på en knap.

Og som om det ikke var nok! Hos YellowBeard har vi etableret et samarbejde med Italienske Blupura. Kompakte og kraftfulde vandløsninger. Med andre ord topkvalitet, teknologi uden kompromis og 100% Italiensk.
Blupura
Blupura Black

Friske bobler

Kulsyre patroner/flasker er nødvendigt for at vi kan lave lækker brus på bløde bobler på dit vandanlæg.

Hvis I har flaskevand i dag, så vil I opleve, at med nyt vandanlæg fra YellowBeard med bobler, så vil I spare mange penge. Drik evt. vandet med brus sammen med 1883 Maison Routin sirup, som vi har et kæmpe udvalg af.

Fås også i 4kg, med ombytningsflaske. Denne flaske fylder lidt mere i skabet (H57:B14 cm). Spørg din YellowBeard kontaktperson om I har mulighed for at få 4kg Co2 anlæg (kræver et andet filterhoved)

En fantastisk smag af rent vand

Med vandfilter til dit vandanlæg har du altid filtreret drikkevand klar til brug. Når denne filterpatron bruges sammen med vandsystemet ledes postevandet gennem fem filtreringstrin for at fjerne alle uønskede stoffer, inklusive tungmetaller, og reducerer kalkindholdet, så der ikke er andet tilbage end en dejlig frisk smag. Den bedste måde at nyde rent, velsmagende drikkevand direkte fra hanen…. og den mest miljømessige rigtige måde at få lækker kildevand fra eget vandanlæg

VIL DU VIDE MERE OM MASKINERNE?

vi er også klar på telefonen +45 8282 3000