fbpx

The good coffee -
also in the home office.

Ny hverdag – samme gode kaffe

Når arbejdet rykker hjem i privaten, skal kontorets gode kaffe selvfølgelig rykke med. Som kunde hos YellowBeard får I mulighed for at give jeres medarbejdere adgang til den samme gode kaffe, de plejer at nyde på kontoret – også når de arbejder hjemmefra. Jeres medarbejder styrer selv bestillingen direkte fra vores app og til jeres fordelagtige priser.   

YellowBeard App

Nem bestilling i vores App

Fra YellowBeard app’en kan jeres medarbejdere nemt klikke yndlingskaffen i kurven og inden længe nyde den på hjemmekontoret. Brug af app’en forudsætter blot en YellowBeard konto, download af selve YellowBeard app’en og efterfølgende login. Jeres medarbejder opretter selv kontoen via link i en mail, vi sender, og kontoen bliver forbundet til jeres virksomhed og udvalg ved brug af et unikt virksomheds-id. Se, DET kalder vi nem adgang til god kaffe!

Produkter i app’en

Når jeres medarbejdere er logget ind i app’en, har de adgang til køb af både hele bønner, formalet kaffe og kaffekapsler, ligesom der kan lægges bestilling på kaffesirup og te. Afhængig af udstyr og præferencer er der noget for enhver smag ligesom vi løbende – og efter feedback fra fx jer – opdaterer og udvider udvalget.

 

Udgifter for virksomheden

Som kunde hos YellowBeard koster det ikke jer noget at tilbyde jeres medarbejdere adgang til vores app og kaffekøb til jeres fordelagtige priser. Der er således ingen udgifter forbundet med kontooprettelse eller adgangen til app’en.

Kun virksomhedens medarbejdere får adgang til app’en og jeres fordele

Med jeres unikke virksomhedslogin til YellowBeard Smart® kan I se, hvem der har oprettet en konto med forbindelse til jeres virksomhed. I kan nemt sætte begrænsninger baseret på e-mail domæner, og med et enkelt klik kan I fjerne oprettede kontoer. Herved sikrer I jer, at det alene er netop jeres medarbejdere, der nyder godt af jeres samarbejde med YellowBeard.

Vi beskytter privatlivet

Som virksomhed kan I kun se, hvem af jeres medarbejdere, der har oprettet en konto med forbindelse til jeres virksomhed, men hverken se hvad jeres medarbejdere køber, hvor meget de køber for eller hvor de får deres varer leveret. Vi opbevarer al data sikkert og krypteret og deler hverken købsdata eller historik.

Hvad med levering?

Vi benytter GLS hjemmelevering og Budbee. Når ordren er håndteret på vores lager, modtager medarbejderen et tracking link via e-mail, så ordren kan spores.

Vil du høre mere om medarbejderkaffe?

VIL DU VIDE MERE OM MEDARBEJDERKAFFE?

vi er også klar på telefonen +45 8282 3000

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...