fbpx

Yellowbeards bedste tevalg: Pukka Te & David Rio Chai

VAND ER IKKE BARE VAND

Vand med smag? Vand med brus? eller bare iskoldt vand? Markedets mest efterspurgte vandløsning.

JEG VIL GERNE KONTAKTES

Te har udviklet sig fra at være en simpel drik til at blive et foretrukket valg til wellness og forkælelse. Fremkomsten af økologiske og håndværksmæssige blandinger har fået teelskere til at lede efter mærker, der imødekommer deres ønskede smag og tekvalitet. 

Tidligere blev te kun drukket i store dele af Asien, men i dag er det blevet en af de mest konsumerede drikkevarer efter kaffe i Europa. I betragtning af den stigende efterspørgsel efter te har Yellowbeard lanceret et førsteklasses udvalg af te for at tilfredsstille sundhedsbevidste personer, der søger en rig smag og oplevelse. 

Fra de økologiske blandinger af Pukka-te til de dristige smagsvarianter af David Rio Chai har Yellowbeard et velafrundet udvalg til enhver teentusiast. Så køb din foretrukne teblanding fra Yellowbeards store teudvalg for at imødekomme dine forskellige smagspræferencer.

Pukka te: Et økologisk og sundhedsbevidst valg

Pukka te har ry for at bruge økologiske og fairtrade-certificerede ingredienser, hvilket gør den til et ideelt valg for sundhedsbevidste forbrugere. Hver teblanding er lavet med præcision og på naturlige måder, så teelskere kan nyde godt af de sundhedsmæssige fordele i hver eneste kop. 

Yellowbeards håndplukkede Pukka-sorter

Hos Yellowbeard tilbyder vi fantastiske og forskelligartede Pukka-tevarianter. Her er, hvad vi tilbyder,

Pukka Lemongrass & Ginger: Hjælper dig med at starte dagen med en forfriskende tedrik. 

Pukka Supreme Matcha Green: Antioxidanterne i grøn matcha-te hjælper med at give energi til krop og sind.

Pukka Pebermynte & Lakrids: Hvis du har lyst til et naturligt sødt twist og har brug for hjælp til fordøjelsen, er denne te noget for dig.

Pukka Chamomile, Vanilla & Manuka Honey: Til en afslappende og beroligende aften er denne søde blanding at foretrække. Den hjælper dig med at sove bedre og reducerer stress og angst.

Når du køber Pukka te fra Yellowbeard, får du forskellige fordele som konkurrencedygtige priser, hurtig levering og friske teblade, der giver dig en førsteklasses oplevelse. Du kan også finde flere smagsvarianter som Pukka Green Tea Clean Matcha Green, Pukka Black Tea & Earl Gray og Pukka Black Tea Elegant.

Pukka te & David Rio Chai

Hvis du kan lide at nyde den perfekte balance mellem krydderier og sødme, er David Rio Chai din ultimative drik. Selv hvis du er en afslappet drikker, kan denne te give dig en trøstende, men dristig oplevelse. 

De bedste David Rio Chai-smagsvarianter hos Yellowbeard

For at give dig det bedste af både krydderier og sødme har vi forskellige David Rio Chai-varianter. Her er listen over vores bedste udvalg:

David Rio Chai Elephant Hvid: Hvis du vil nyde en cremet chai-tekstur med et rigt strejf af vanilje, er denne te et ideelt valg til en forkælende oplevelse.

David Rio Chai Tiger Spice: Den dristige og krydrede smag af tiger-spice-te er til dem, der nyder lidt varme.

Skildpadde grøn te chai: Det er et lettere alternativ til en fed og robust grøn te-base og indtages med et forfriskende formål.

Hvid haj chai: Ligesom hvid kaffe henvender den hvide teblanding sig også til smagspræferencer med bløde og søde smagsnoter.Uanset om vi laver hibiscus-te eller iste, forstår vi te-kendernes forskellige smagsprofiler. Derfor bringer vi mere variation ved at inkludere Pukka-te og David Rio Chai for at nå teelskere, der leder efter særlige tevalg og -blandinger.

Yellowbeards forpligtelse til kvalitet og service

Vores engagement rækker ud over at levere teblade, hvilket gør os til en topdestination for teelskere. For at gøre det nemmere for dig sikrer vi den hurtigste forsendelse, fremragende kundeservice og en brugervenlig butik, hvor du kan købe te, når du vil.

Hvis du vil skabe et setup til dit hjem eller din virksomhed, kan vores bulktilbud og eksklusive tilbud hjælpe dig med det. Derudover fokuserer vi på fair trade og fair arbejdspraksis, så vores engagement i kvalitet, service og bæredygtighed bliver leveret i praksis. 

Leder du efter førsteklasses teblade og kaffebønner?

Hvis du er på udkig efter forskellige varianter af teblade og kaffebønner, har vi dækket dit behov. Vores Pukka-te og David Rio Chai er populære blandt te-elskere. Derudover har vi hele kaffebønner og malede kaffebønner med forskellige ristningsgrader alt efter dine behov. 

Kontakt os, så hjælper vi dig med at få det bedste ud af både te og kaffe. Vores team er her for at forstå, hvad du har brug for. Efter at have arbejdet i branchen i omkring otte år ved vi, hvordan vi leverer den bedste sensoriske, aromatiske og smagfulde te-oplevelse til vores kunder. 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er Pukka-te sundt?

Pukka-te anses for at være sund på grund af tilstedeværelsen af økologiske urter. Denne urtete giver forskellige fordele i form af bedre søvn, vægttab, god hud og så videre. Hvis du ønsker at købe Pukka-te til et bestemt formål, skal du undersøge, hvilken Pukka-te der giver hvilke særlige fordele, før du køber den. 

Får Pukka-te pletter på tænderne?

Ja, Pukka sort te og de fleste urteteer pletter tænderne med tiden på grund af deres indhold af tanniner. Mens grøn te kan give grålige pletter, siges det, at sort te efterlader gule pletter på tænderne. 

Er David Rio Chai glutenfri?

Ja, denne te er fri for hydrogenerede olier, transfedtsyrer og gluten. Denne te kan drikkes af personer med glutenallergi eller glutenintolerans. 

Hvor meget koffein er der i en chai?

En kop chai indeholder ca. 25-55 mg koffein sammenlignet med kaffe, som indeholder ca. 120 mg koffein i en gennemsnitlig kop. Hvis du gerne vil have koffein med en beroligende effekt, er te det bedste, mens kaffebønner anbefales til dem, der har brug for mere koffein for at holde sig aktive og energiske. 

Er det ok at drikke chai for at tabe sig?

Ingredienserne i chai øger dit stofskifte, nedbryder fedt og holder dig mæt i længere tid. Derfor er chai, som er en kaloriefattig mulighed, god, hvis du er på slankekur. Te uden mælk og tilsat sukker er fremragende, hvis du prøver at tabe dig. 

YellowBeard A/S

Mesterlodden 42
2820 Gentofte

+45 8282 3000
hello@yellowbeard.com

CVR 38662406
Man-Fre 8:30-15:30

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

I blame you Kaffe

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Fritstående vandløsning
Fritstående vandautomat til kontoret
Indbygget

Få en indbygget hane med koldt, og brusende vand

YellowBeard Impact™

Direct trade, økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

I blame you Kaffe

Høj kvalitets Økologisk kaffe med Fairtrade-mærket

Rainforest Alliance Kaffe

100 % certificerede Rainforest Alliance kaffebønner

Direct Trade Kaffe

Bæredygtig kaffe direkte fra kaffefarme

Vent lige! Vil du ikke have et uforpligtende tilbud inden du går?

yb-icon

Vores eksperter sidder klar til at svare på spørgsmål...