fbpx
YellowBeard.com
Økologisk
Fairtrade

Opgradér til en premium kaffeoplevelse med YellowBeard

Harvesting
Økologisk
Fairtrade

YellowBeard kaffe – god kaffe med god samvittighed

Hos YellowBeard er bæredygtighed i kaffeproduktionen en forudsætning for, at I i virksomheden kan nyde en god kop kaffe med god samvittighed. Derfor udvælger vi kun de bedste kaffebønner fra kaffeplantager, hvor miljøet og bønderne bliver prioriteret.

Få glade medarbejdere med YellowBeard kaffe

Langt de fleste medarbejdere føler sig mere værdsatte på arbejdet, hvis deres arbejdsgiver tilbyder god kaffe. En YellowBeard premium kaffeløsning giver gladere medarbejdere, sætter stemningen for en god, produktiv dag og lader jer give kontorets gæster den bedste velkomst, de kunne tænke sig.

Franke A600 kaffemaskine
Franke A600 kaffemaskine

Caféen flytter ind på kontoret

Glem alt om dårlig kaffe på arbejdspladsen. Med YellowBeard kaffe bliver god kaffe en del af hverdagen i virksomheden. YellowBeards premium kaffeløsning er skabt til jer, der ønsker kaffe i højeste kvalitet med en kaffeløsning skræddersyet netop jeres behov.

Innovativ teknologi til de bedste kaffemaskiner

Teknologien udvikler sig altid – og det skal kontorets kaffeløsning også. Derfor er YellowBeard førende indenfor IoT til kaffemaskiner, og er blevet udvalgt som “Best-in-Class”. På den måde får I mulighed for at skræddersy virksomhedens kaffeløsning til medarbejdernes præferencer.

Nemt at blive barista!

YellowBeard – Officiel Importør af kaffemaskiner fra verdens førende producenter

Den bedste kaffe fortjener den bedste kaffemaskine. Derfor tilbyder vi hos YellowBeard kaffemaskiner fra nogle af verdens førende producenter: FRANKE og RENEKA.

Automatisk kaffemaskine
Franke

Franke

Gennem de sidste 100 år har den schweiziske kaffemaskineproducent FRANKE udviklet nogle af markedets førende automatiske kaffemaskiner. FRANKE giver kvalitetskaffe med blot ét tryk – og med en FRANKE kaffemaskine fra YellowBeard er I garanteret en kaffemaskine, som passer til netop jeres behov.

Manuel Kaffemaskine
Reneka Logo

Reneka

Den historiske franske producent RENEKA er kendt for at udvikle de førende og mest innovative manuelle kaffemaskiner på markedet. Med en af YellowBeards kaffemaskiner fra RENEKA får I ikke bare en kaffemaskine – I får hele den særlige oplevelse omkring kaffebrygning i højeste kvalitet.

Kaffemaskine til privat
Victoria Arduino

Victoria Arduino

Victoria Arduino er en italiensk producent af espressomaskiner, der er kendt for deres høje kvalitet og elegante design. Virksomheden blev grundlagt i 1905 og har siden da været en af de førende producenter af professionelle espressomaskiner til caféer og restauranter over hele verden.

Vi er YellowBeard.

Vi tror på at omskrive reglerne og have det sjovt.

Ved at omtænke den måde, vi behandler, sælger og leverer ordinære højkvalitetsprodukter, tilbyder vi et nyt “look-and-feel” til virksomheder og slutbrugere.

Få en uforpligtende snak om YellowBeard kaffe

Vi ved, at den helt rigtige kaffeløsning er en investering for jeres virksomhed. Derfor kan I altid kontakte YellowBeard og få en uforpligtende snak om, hvordan I kan opgradere kontorets kaffeløsning med YellowBeard kaffe og kaffemaskiner til erhverv.

Vil I høre mere om YellowBeards premium kaffeløsning – og komme et skridt nærmere en rigtig god kop kaffe? Ring til os på +45 8282 3000 eller kontakt os via kontaktformularen og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Udfyld og bliv ringet op!

Udfyld og download rapport