Are You Nuts

Are You Nuts

True Pablo

En kaffe med stor krop fyldt med mørk karamel sødme, appelsin og nød. Dejlig behagelig kaffe med en langvarig eftersmag.
69,00 kr
PÅ LAGER
Columbia er verdens 3. største kaffeproducent, or nummer to efter Brasilien i forhold til at producere Arabica, hvilket er det eneste som dyrkes i Columbia. Kaffedyrkning i Columbia sker primært på små landbrug, og over 60% af dem har mindre end 1 hektar land. Tørre processen i Columbia er ret unik. De små landbrug spreder deres kaffe bær ud over de flade tage (“elvas”) på deres huse og lader solen stå for resten. Polytunneller og parabolske “beds” are også brugt på landbrug oppe i bjergene hvor der er køligere temperaturer. Columbia er tæt på ækvator hvilket betyder at kaffe kan dyrkes året rundt, dog afhængig af den pågældende region og dets mikro klima. Denne kaffe er hentet i de små dale omkring Medellin og Antioquia’s frodige bjergkæde (cordielleras). Kaffe blev først introduceret til Antioquia i den senere halvdel af det 19. århundrede og har været den mest værdifulde eksport siden 1980.
Mere information
Type Formalet
Smagsnoter En kaffe med stor krop fyldt med mørk karamel sødme, appelsin og nød. Dejlig behagelig kaffe med en langvarig eftersmag.
Anbefalet dosis Vi anbefaler 6,5 g. pr. 100 ml. = 65 g. pr. liter
Land Columbia
Ristning Mellem
Bønnesort 100% arabica